mariusz654321 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jaką płytę główną do Core 2 Duo 6300 polecacie? Koniecznie do 350 max. 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Biostar Tforce 965PT http://www.znak.pl/index.php?cid=327&s...s775BioTfo965PT 397.00 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Podpisuję się pod propozycją Yogiego wszystkimi możliwymi członkami. ;-) Płyta - dobra. Cena- świetna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakra355 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Płyta główna bardzo dobra, tylko że kosztuje w tym sklepie 420zł, ale za to oferuje mocne o/c i raczej lepszego mobasa w tym przedziale cenowym nieznajdziemy. Następną godną uwagi płytą głowną jest za ok. 310zł - AsRock ConroeX. Może nie powala do stóp jej wydajność (chodzi mi o o/c...), ale jest za to stabilna. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez masakra355 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Płyta główna bardzo dobra, tylko że kosztuje w tym sklepie 420zDałem link do sklepu gdzie kosztuje niecałe 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz654321 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Następną godną uwagi płytą głowną jest za ok. 310zł - AsRock ConroeX. Może nie powala do stóp jej wydajność (chodzi mi o o/c...), ale jest za to stabilna.na o/c mi nie zależy a co sądzicie o tych płytkach? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=33687 albo: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31016 Edytowane 3 Grudnia 2006 przez mariusz654321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja mam tego Gigabyte i nie jest tak źle, chociaż nie mam jeszcze Core 2 Duo to płytkę polecam, ale musisz wiedzieć, że OC nie imponuje, chociaż podobno jakiś skromny wynik można uzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 bierz biostara, bo naprawdę warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 tylko dob biostara elpidy racej odpadają zwłaszcza w geilach-już pare osób ma na nich bardzo skromny o/c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakra355 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dałem link do sklepu gdzie kosztuje niecałe 400zł.Dałeś linka gdzie kosztuje ponad 400zł... :wink: na o/c mi nie zależyWięc jeśli nie zależy Ci na o/c to AsRock powinien zaspokoić Cię jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Masakra chyba nie umiesz czytać, płytka kosztuje 397zł więc jest to poniżej 400zł a nie powyżej, co do samej płytki to polecam, w tym przedziale cenowym nie znajdzie raczej nic lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tylko że w znaku ceny mogą byc rózne w zależności od województwa, daj np. mazowieckie, tam jest 412. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 w wielkopolsce to samo... 412 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No to aż taki problem dopłacić 12zł do lepszej płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...