Skocz do zawartości
morph231

Prescott 3.0 Uszkodzony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiem, ze to moze nie ten dzial bo pisze o pentiumie, ale chodzi bardziej o to co moglo mu sie przytrafic, krotko mowiac, bawilem sie baqwilem i chyba przegialem, mam swprzet z podpisu, dzisiaj zakupilem naowe pamieci geil ultrax i bawilem sie troche z napieciem na nich, efekt jest taki, ze mam rwrazenie, ze w jakis sposob zalatwilem procesor, do rzeczy spi 1m jak robil w 32sek, teraz robi w 1min 20sek, po prostu zaowarzylem jakis dziwny spadek wydajnosci, podkladam stare pamieci patrioty i to samo, ustawienia w biosie mam takie jak mialem zawsze... Mial ktos cos takiego ?? Prosze podpowiedzcie cos, bo nie wiem co o tym myslec i co wiecej nie wiem co moge wymieniac... Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poraza mnie Wasz brak tolerancji i taktu, nie jestem pewny czy to o procesor chodzi dlatego napisalem tutaj, ale skoro zamiast mi pomoc od razu mnie objezdzacie to przynajmniej potwierdzacie tym, ze to procesor spadam na watek z intelem, wielkie dzieki za pomoc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest ekstremalne podkręcanie baranie a Twój problem nie ma z tym nic wspólnego.

Dalej chcesz się pogrążać?

Widze, ze z kultura u kolegi to slabo, z takimi tekstami to zapraszam na forum dla ludzi z iq ponizej 80j, nie zamierzam wysluchiwac takich docinek, pisalem w ekstremalnym. Bo moj problem wynikl po ekstremalnym oc i nie wiedzialem czego dokladnie dotyczy. Prosilem o pomoc, zadalem pytania, kulturalnie i grzecznie i co otrzymuje w zamian, takie teksty ?? "Baranie" ?? Gdzie my jestesmy na powaznym forum czy w miejscu w ktorym ludzie sobie ublizaja... ??

Edytowane przez morph231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Morph ten zacytowany teks nie pasuje. Wez zglos tego posta i po sprawie bo utarczki nie maja sensu...i tak z gory jestes na straconej pozycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spr jak masz ustawione uzycie pamieci, musi byc nastawione na bufor systemu

w przypadku win xp bedzie to: moj komputer->wlasciwosci -> zaawansowane -> wydajnosc (ustawienia) -> zaawansowane -> uzycie pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest ekstremalne podkręcanie baranie a Twój problem nie ma z tym nic wspólnego.

Dalej chcesz się pogrążać?

barany ?! :lol: nie no niektorzy chyba jak wchodza na forum to klada swoja kulture osobista obok klawiatury albo wywyzszaja sie ponad innych userow, albo jedno i drugie.

stracone pozycje, pograzanie sie ?! :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi