morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam wiem, ze to moze nie ten dzial bo pisze o pentiumie, ale chodzi bardziej o to co moglo mu sie przytrafic, krotko mowiac, bawilem sie baqwilem i chyba przegialem, mam swprzet z podpisu, dzisiaj zakupilem naowe pamieci geil ultrax i bawilem sie troche z napieciem na nich, efekt jest taki, ze mam rwrazenie, ze w jakis sposob zalatwilem procesor, do rzeczy spi 1m jak robil w 32sek, teraz robi w 1min 20sek, po prostu zaowarzylem jakis dziwny spadek wydajnosci, podkladam stare pamieci patrioty i to samo, ustawienia w biosie mam takie jak mialem zawsze... Mial ktos cos takiego ?? Prosze podpowiedzcie cos, bo nie wiem co o tym myslec i co wiecej nie wiem co moge wymieniac... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam wiem, ze to moze nie ten dzialTo po co tu napisałeś??!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Masz dział o Intel'u? TAK! to wont! hehehe :-P :) Swoja droga zyje jeszcze ten twoj PIV moj tak :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tak, to nie ten dział. Nie pomyślałeś że bardziej pasuje do działu o Intelu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Poraza mnie Wasz brak tolerancji i taktu, nie jestem pewny czy to o procesor chodzi dlatego napisalem tutaj, ale skoro zamiast mi pomoc od razu mnie objezdzacie to przynajmniej potwierdzacie tym, ze to procesor spadam na watek z intelem, wielkie dzieki za pomoc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ale to jest ekstremalne podkręcanie baranie a Twój problem nie ma z tym nic wspólnego. Dalej chcesz się pogrążać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Ale to jest ekstremalne podkręcanie baranie a Twój problem nie ma z tym nic wspólnego. Dalej chcesz się pogrążać? Widze, ze z kultura u kolegi to slabo, z takimi tekstami to zapraszam na forum dla ludzi z iq ponizej 80j, nie zamierzam wysluchiwac takich docinek, pisalem w ekstremalnym. Bo moj problem wynikl po ekstremalnym oc i nie wiedzialem czego dokladnie dotyczy. Prosilem o pomoc, zadalem pytania, kulturalnie i grzecznie i co otrzymuje w zamian, takie teksty ?? "Baranie" ?? Gdzie my jestesmy na powaznym forum czy w miejscu w ktorym ludzie sobie ublizaja... ?? Edytowane 3 Grudnia 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Morph ten zacytowany teks nie pasuje. Wez zglos tego posta i po sprawie bo utarczki nie maja sensu...i tak z gory jestes na straconej pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 spr jak masz ustawione uzycie pamieci, musi byc nastawione na bufor systemu w przypadku win xp bedzie to: moj komputer->wlasciwosci -> zaawansowane -> wydajnosc (ustawienia) -> zaawansowane -> uzycie pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ale to jest ekstremalne podkręcanie baranie a Twój problem nie ma z tym nic wspólnego. Dalej chcesz się pogrążać? barany ?! :lol: nie no niektorzy chyba jak wchodza na forum to klada swoja kulture osobista obok klawiatury albo wywyzszaja sie ponad innych userow, albo jedno i drugie. stracone pozycje, pograzanie sie ?! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mogłeś Cache uwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mogłeś Cache uwalić.caly? wtedy by proc nie dzialal... najbardziej banalna przyczyna jest trudno zauwazalna....zrob format :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...