iC3man_4U Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Wiatm dorgich furowiczów. Troche zardzewiałem i czesc mojej wiedzy przepadła w zapomnienie z powodu nie użytkowania DOS-u. A mianowicie jak zmusic komputer aby uruchamiał sie w trybie dos. Nie pamietam czy to trzeba bylo podmienic plik czy poprostu zmienic zapis w jakimś pliku konfiguracyjnym. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nacisnij F8 przy starcie systemu i wybierz tryb msdos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iC3man_4U Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie o to chodzi. To wiem ale chodzi mi o to aby DOS samoczynie startował bez żadnych F8. A potem jesli zajdzie potrzeba to odpalic winde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 c:\msdos.sys BootGUI =0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iC3man_4U Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Wielkie dzieki. Starosc nie radosc i zapomina sie podstawy :) ale mozna powiedziec ze warto wracac do korzeni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...