Popixs Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mam winxp i zalezy mi na jak najwiekszej szybkosci pracy systemu, wiem ze oprocz msconfig, mozna rowniez wylaczac serwisy, czy cos w tym stylu, przepraszam za niedokladnosc, ale widzialem to tylko w wyonaniu kolegi, a teraz nie mam jak sie z nim skontaktowac, jesli ktos wie o co mi chodzi i moglby mi podac serwisy ktore mozna wylaczyc, lub stronke z jakims poradnikiem, bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 na www.winxp.com.pljest optymalizacja wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Dostałem kiedyś od znajomego http://zientek.w.interia.pl/rozne/Uslugi.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 powiedzcie mi tylko czym sie to przestawia, wiem ze to jakis program w katalogu windows. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99teki Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 witam, - tutaj ma BYĆ pełna dokumentacja do tuningu XP. - na razie jest tuning 2000 oraz w98. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 co?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 witam, - tutaj ma BYĆ pełna dokumentacja do tuningu XP. - na razie jest tuning 2000 oraz w98. Prosisz czy żadasz ?? Jeśli chodzi o XP to podałem link wyżej. A jak chcesz ztunningować swojego Xp-eka to mu alufelgi załóż :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mam winxp i zalezy mi na jak najwiekszej szybkosci pracy systemu, wiem ze oprocz msconfig, mozna rowniez wylaczac serwisy, czy cos w tym stylu, przepraszam za niedokladnosc, ale widzialem to tylko w wyonaniu kolegi, a teraz nie mam jak sie z nim skontaktowac, jesli ktos wie o co mi chodzi i moglby mi podac serwisy ktore mozna wylaczyc, lub stronke z jakims poradnikiem, bede bardzo wdziecznyjesli ci zalezy na szybkosci to mozesz jeszcze wylaczyc liczniki systemowe (jest ich chyba 5), wylacza sie je programem Extensible Counter List - http://download.microsoft.com/download/win...trlst_setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mam winxp i zalezy mi na jak najwiekszej szybkosci pracy systemu, wiem ze oprocz msconfig, mozna rowniez wylaczac serwisy, czy cos w tym stylu, przepraszam za niedokladnosc, ale widzialem to tylko w wyonaniu kolegi, a teraz nie mam jak sie z nim skontaktowac, jesli ktos wie o co mi chodzi i moglby mi podac serwisy ktore mozna wylaczyc, lub stronke z jakims poradnikiem, bede bardzo wdziecznyjesli ci zalezy na szybkosci to mozesz jeszcze wylaczyc liczniki systemowe (jest ich chyba 5), wylacza sie je programem Extensible Counter List - http://download.microsoft.com/download/win...trlst_setup.exe o jego konfiguracji mozesz poczytac na mojej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...