Złodziej Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Możliwe w ogóle ? Jeśli tak to... jak ??? PS W razie wątpliwości o co mi u licha chodzi: 1 film - 2 pliki, np. "film 1.avi" i "film 2.avi". W Allplayerze druga część zostanie odtworzona automatycznie (jest chyba nawet opcja jeśli nie chcemy tego). Czy możliwe jest automatyczne odtworzenie takiej drugiej części filmu w Media Playerze Classic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Nie, w MPC nie ma takiej opcjii. Ale przecież zawsze można ręcznie wczytać plik do programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Nie, w MPC nie ma takiej opcjii. Ale przecież zawsze można ręcznie wczytać plik do programu.Nie używałem wcześniej MPC, ale to już zdążyłem zauważyć :)) Szkoda, że nie ma tej funkcji - uważam ją za jedną z najbardziej przydatnych - ale i tak się jakoś takoś zachwyciłem tym programem :D Prosty, a dobry - tak jak powinno być! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Możesz dodać obie części do playlisty i ją zamknąc :) Niby ręcznie, ale nie musisz wstawać w trakcie filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Możesz dodać obie części do playlisty i ją zamknąc :) Niby ręcznie, ale nie musisz wstawać w trakcie filmu.No tak... playlista... właśnie się śmieję z... siebie, że sam na to nie wpadłem :) To dobre i skuteczne rozwiązanie. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...