lewy Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy mogę podłączyć wiatraka wsaedzając wtyczkę (mała , z trzema cienkimi szpilami) do gniazda opisanego na płycie jako System Fan? Mam jeszcze do CoolerMastera jakiś "rozgałęziacz" z dwoma końcówkami . jedna ma trzy dosć grube "bolce" , a druga ma wejście na takie trzy "bolce" . Znalazłem jedynie jedno wejście na końcówkę z trzema bolcami . Wychodzi ono z kabla który jest podłączony do twardziela . ps. Niemuszą być odppowiedzi - wystarczy link do posta o podłączaniu wentylatorów . Szukałem już , ale albo pojawiało się zero postów albo około trzystu naraz. Coraz mniej juz lubię tą wyszkiwarkę :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy mogę podłączyć wiatraka wsaedzając wtyczkę (mała , z trzema cienkimi szpilami) do gniazda opisanego na płycie jako System Fan? Mam jeszcze do CoolerMastera jakiś "rozgałęziacz" z dwoma końcówkami . jedna ma trzy dosć grube "bolce" , a druga ma wejście na takie trzy "bolce" . Znalazłem jedynie jedno wejście na końcówkę z trzema bolcami . Wychodzi ono z kabla który jest podłączony do twardziela . ps. Niemuszą być odppowiedzi - wystarczy link do posta o podłączaniu wentylatorów . Szukałem już , ale albo pojawiało się zero postów albo około trzystu naraz. Coraz mniej juz lubię tą wyszkiwarkę :evil: :evil: jak pasuje to napewno ;) bo na MoBo przewaznie sa 3 miejsca na wentylatory ! Jeden Proc A dwa pozostale to sa na dodatkowe wentylatory do obudowy ! Tyl i Przod ! przewaznie ! ale wlozycz mozesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a jaki macie pomysl, zeby podlaczyc maly wentyl powiedzmy taki, ktory zmiesci sie na chipset od grafy, heh problem we tym, ze nie ma ow "koncowki" a tylko dwa druciki :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a jaki macie pomysl, zeby podlaczyc maly wentyl powiedzmy taki, ktory zmiesci sie na chipset od grafy, heh problem we tym, ze nie ma ow "koncowki" a tylko dwa druciki :P :)Do zasiłki :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy mogę podłączyć wiatraka wsaedzając wtyczkę (mała , z trzema cienkimi szpilami) do gniazda opisanego na płycie jako System Fan? Mam jeszcze do CoolerMastera jakiś "rozgałęziacz" z dwoma końcówkami . jedna ma trzy dosć grube "bolce" , a druga ma wejście na takie trzy "bolce" . Znalazłem jedynie jedno wejście na końcówkę z trzema bolcami . Wychodzi ono z kabla który jest podłączony do twardziela . ps. Niemuszą być odppowiedzi - wystarczy link do posta o podłączaniu wentylatorów . Szukałem już , ale albo pojawiało się zero postów albo około trzystu naraz. Coraz mniej juz lubię tą wyszkiwarkę :evil: :evil: jak pasuje to napewno ;) bo na MoBo przewaznie sa 3 miejsca na wentylatory ! Jeden Proc A dwa pozostale to sa na dodatkowe wentylatory do obudowy ! Tyl i Przod ! przewaznie ! ale wlozycz mozesz :) Niech ktoś jeszcze to potwierdzi bo niechce sobie zjarać mobo . Nie chodzi mi oto że ci nieufam ale co dwie głowy to nie jedna :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Mozesz mawt podlaczyc do cpu fan jak masz wolny!!! nic ci sie nie zjara :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Dzięki :) , oto mi chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy mogę podłączyć wiatraka wsaedzając wtyczkę (mała , z trzema cienkimi szpilami) do gniazda opisanego na płycie jako System Fan? ja mam tam podlaczony wysiag pod zasilaczem a plyte jak widac mam taka sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Czy mogę podłączyć wiatraka wsaedzając wtyczkę (mała , z trzema cienkimi szpilami) do gniazda opisanego na płycie jako System Fan? Mam jeszcze do CoolerMastera jakiś "rozgałęziacz" z dwoma końcówkami . jedna ma trzy dosć grube "bolce" , a druga ma wejście na takie trzy "bolce" . Znalazłem jedynie jedno wejście na końcówkę z trzema bolcami . Wychodzi ono z kabla który jest podłączony do twardziela . ps. Niemuszą być odppowiedzi - wystarczy link do posta o podłączaniu wentylatorów . Szukałem już , ale albo pojawiało się zero postów albo około trzystu naraz. Coraz mniej juz lubię tą wyszkiwarkę :evil: :evil: jak pasuje to napewno ;) bo na MoBo przewaznie sa 3 miejsca na wentylatory ! Jeden Proc A dwa pozostale to sa na dodatkowe wentylatory do obudowy ! Tyl i Przod ! przewaznie ! ale wlozycz mozesz :) Niech ktoś jeszcze to potwierdzi bo niechce sobie zjarać mobo . Nie chodzi mi oto że ci nieufam ale co dwie głowy to nie jedna :roll: :wink: Potfierdzam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 fajny temat :D spoczko, ja mam tak podlaczone do system fan i nic sie nie zjaralo :D musi dzialac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a jaki macie pomysl, zeby podlaczyc maly wentyl powiedzmy taki, ktory zmiesci sie na chipset od grafy, heh problem we tym, ze nie ma ow "koncowki" a tylko dwa druciki :P :) tak mamy super prosty pomysl :!: udac sie do sklepu elektronicznego i kupic za 30-50 groszy wtyczke 3pin wraz z 3 koncowkami do zaciskania - potem troche zabawy kombinerkami (takimi z waskimi "szczekami") i po klopocie - podlaczysz do kazdego gniazda na plycie - ewentualnie za 1zl kup meskiego Molexa 4Pin razemz koncowkami do zaciskania wtedy bedziesz mogl podlaczac do zasilacza :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...