Szymoon Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Dzisiaj zamontowalem sobie nowa karte dzwiekowa Terratec DMX6FireLt (nawiasem mowiac wrazenia opisze jak juz bede mial glosniki). Wczesniej mialem Sb128. Prawie wszystko w kompie wydaje sie dzialac poprawnie, jednak kiedy sprobowalem oruchomic gre wyswietlil mi sie blad, ze komp nie spelnia minimalnych wymagan co do karty graficznej. Kiedy sprobowalem inna gre (robin hood) odpalila sie, ale kolorki byly tylko rozowe. Problem spewnoscia jakos powiazany z karta dzwiekowa, bo przed jej zalozeniem wszystko bylo ok. Jak ten problem szybko i bezbolesnie rozwiazac (na 19 potrzebuje sprawnego kompa bo gram mecz w AA). Mam nadzieje, ze ktos ma jakies pomysly(oprocz reinstalki windowsa). A problem uboczny, to taki, ze dzwiekowka wydaje sie standardowo odtwarzac dzwiek w 48.1 hz chodz jest zapisany w 44 - pod winampem tak sie dzieje jesli nie uruchamiam bezposrednio pliku/plikow, tylko wlaczam winampa z lista utworow z ktora wczesniej zostal wylaczony(ktos rozumie?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 A i jeszcze jeden problem to mikrofon mi nie dziala. Cholera same klopoty a mialo byc tak fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt , że włożyłeś tę kartę w pierwszy slot PCI (zaraz pod grafą) i masz konflikt przerwań. W systemach W2k i XP bardzo często ACPI daje [gluteus maximus] i wychodzą takie jaja. Sprawdź czy grafa i muza nie dzielą przerwania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 jakich driverow uzywasz jakiego windowsa i jak dawno reinstalowales system pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 moja rada format c: dobre na prawie wszytskie problemy z kompem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Podpisze sie pod wypocinami kolegow. Pierw przeloz karte na inny Pci, potem nowe stery w ostatecznosci reinstal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...