Skocz do zawartości
Havoc

Szuakm Ludzi Do Współpracy.

Rekomendowane odpowiedzi

W jednym z portali komputerowych strefa gier. Szukam ludzi chętnych do współpracy przy projekcie, 1-2adminów, pisaków będących w stanie wyskrobać coś o jakiejś grze ;) i ew. jeśli będzie ktoś bardzo chciał to newsmana.

Mam nadzieję że ktoś się zainteresuje, podstawę w postaci działającego serwisu już mamy więc nie startujemy od zera. Szczegóły na gadu 4962415 lub @ havoc_lp@yahoo.pl

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Wcześniej miałem już kontakt w strefie gier, byłem na okresie próbnym, ale zrezygnowałem z jednego prostego powodu - byłem "sam w zespole" [; a podobno było dużo osób chętnych na stanowisko testera-recenzenta... a okazało się że zostałem sam ponieważ innym się chyba odechciało... No ale nic. Życzę serwisowi powodzenia i szukajcie pewnych ludzi (podobnych do mnie :P Ale z większą ilością wolnego czasu - drugi powód zrezygnowania) [; Pzdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zozol - nie byłeś sam tylko akurat panowała zamuła i trzeba było trochę wprowadzić świeżego powietrza w szeregi redakcji B-) Oczywiście było wiele osoób których aspiarcje były ogromne ale jakoś zabrakło przełożenia tego na rzeczywiste osiągnięcia. Nie masz czasu na recki? To może nowości? Ja tam recki skrobie bo pisać lubię i sens grania znalazłem w tym bo już mysłałem że się zdziadziałem hehe. Forum i portal dopiero startuje więc można stać się cześcią składu - zachęcam szczególnie do wsparacia działu hardware - bo trzeba przyznać jest ubogi i licze że userzy PurePC podzielą się trochę swoja wiedzą o sprzecie :)

Chcesz napisać renenzję/test swojej grafy/cpu/mobo czy czegokolwiek innego? No problemos...

Potrzeba nam min.:

- harderowców na forum co by byli w stanie stworzyć kilka topików o kartach, cpu i mobo podobnie jak na naszym rodzimym PPC

- osoby dobrze orientującej sie w świecie konsol szczególnie nowej generacji

- newsmanów na forum o grach i sprzęcie

- recenzentów gier

Zajrzyj na http://forum.strefapc.pl/ a może wpadniesz na jakiś pomysł i coś dodasz od siebie?

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia... to ciekawe że większość osób od tak zrezygnowało... :P Poza tym mam szkołę, a teraz mam cholernie dużo prac i recenzji w szkole do pisania, więc po prostu na gry nie mam czasu. Gdybym miał lżej w szkole na pewno bym powrócił do pisania recenzji na strefiegier [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia... to ciekawe że większość osób od tak zrezygnowało...

Bo to nie taka prosta sprawa napisac dobra, ciekawa i wciagajaca recenzje a wiekszosc nawet nie probowala tylko sie zadeklarowala. Poza tym trudno znalezc kompetentnych ludzi w tych czasach ... niemniej ta ekipa co jest teraz to konkret ludzie i mysle ze ma to przyszlosc :> Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, ale ja sie chyba źle wyraziłem, strefa gier nie odnosiła się do żadnego istneijacego portalu! ;)

Wejdzie na pimpmycase.pl, pod ten portal robimy poddzial o grach, osobna strona z pimpmycase w adresie. narazie jest sam layout wiec nie podaje calego adresu bo nie ma sensu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi