P3ch Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam panowie zszukałem sie od wczoraj programiku który by zastępował te karty Recovery Card ale nic czy jest w ogole coś takiego dokładnie mi chodzi aby zabezpieczyć tak komputer aby po restarcie wracało do takiego stanu wszystko jak ja bym chcial poniewaz mam upierdliwe rodzenstwo i niestety nie jestem w stanie go upilnowac instaluja mi te badziewia zajmuja dysk a ja tylko sie na nich wkurzam a te karty recovery card maja taka opcje ze jak sie zapamieta stan dysku c to po restarcie nawet jak by giga zainstalowali to tego nie bedzie jest w ogole cos takiego z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 jezeli chodzi o programy to raczej Ghost, tylko ze sam bedziesz musial wgrywac obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ghost to wiem ze jest do robienia obrazów partycji a nie ma czegos takiego zeby zamrozic dyck c i zeby np ja zainstaluje winampa i po restarcie ten winamp znika tak jak dziala ta karta recovery card ? bardzo bym prosil o jakies linki po instaluje potestuje i zdam realacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...