michal-zal Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wiec tak mam dylemat jaką mobo kupić potrzebuje do Proca E6300@Który robi 3.6GHZ czyli FSB~515 i teraz pytanie jaką mobo <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Asusa P5B-Delux lub Asus P5B-E PLUS słyszałem że podobno PLUS wszystkie są na rev ch.C2 , ale z tego co dowiadywałem się w sklpeach to nie ma Deluxe ani Plus-a na c2, a tak pozatym co ta nowa rewizija chipsetu poprawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja bym moze zastanowił sie nad tą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Było już naście razy, co drugi temat to ,,jaka płyta pod C2D,, :mur: Masz duzy wybór znane płytki na forum to: Asus P5B Dlx, Biostar T-force, Gigabyte DS3, zresztą tak jak pisałem takich topiców masz mnóstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ds3 lata fbs ~ 500. Wiem z własnego doświadczenia :wink: . Jadę na e6300 + llk na d9 i zero problemów B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 No a na Biostarze wyciągne FSB ~510 ? mje memki to Cruciall 2X1GB DDR 1000 CL5 wiec zapewne są na micornach a i co do Asusa ten deluxe z wifi rózni się od tego bez wifi żę go poprostu tylko nei ma? czy oc też jest inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wersja WiFi ma WiFi B-) . Więcej różnic nie stwierdzono. Jednak te bezprzewodostwo jest słabe i już po paru metrach sygnał robi się słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a jak myślisz moje cruciale DDR 1000 CL5 będą na micornach?? Troche ten biostar kusi ceną ale nei wiem jak on sie ma do moich memek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wifi ma jeszcze o 2 gniazda na wentle więcej. A biostara niestety bym nie polecił bo na razie bodajże jednej osobie na forum udało się do 500MHz dobić. Wielkiej alternatywy nie ma P5B Dlx IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 czyli ta bez Wifi ma podobne możiwość o/c ? a i jeszcze pytanko co daje nowa rev c2?? i czy ten Asua P5B-E PLUS wyciagnie większe FSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 pomoże ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...