marek123 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 jak kałdę rękę tam gdzie jest zasilacz to czuć że nieźle grzeje może za par dni będę miał radiatorka z grafy mojego kolegi i spróbuję go zamocować czy to coś da? może ktoś z was robił jakiegoś moda na zasilaczu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja robiłem. Pozatym zależy co masz za zasilacz, i wydaje mi się, że nie wiesz jak psu wygląda w środku, bo nijak tam nie idzie zamontować "radiatorka z grafy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 można wiedzieć jak to wygląda ? i jakie rezultaty czy temp. spadła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja też wymieniałem wentyle - cisza nastała, zrobiłem sobie push-pull i finito. Tempa taka jak była przedtem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja też wymieniałem wentyle - cisza nastała, zrobiłem sobie push-pull i finito. Tempa taka jak była przedtem. Jaki wentyl dałeś ? Była spora różnica w głośności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jaki wentyl dałeś ? Była spora różnica w głośności ? to już kwesta funduszy i tego, jaki zasilacz będziemy tym chłodzić. Teoretycznie w konfiguracji push-pull dobrze zeby każdy wiatrak miał po te 15-20cmf (np Zalman F1 w trybie silent), a jeżeli jest pojedynczy wiatraczek to najlepiej kupić coś z kontrolą obrotów i samemu dostosować prędkość obrotową do temperatury zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 U mnie pracuje Fander 120mm na minimum + wycięty grill. Naprawdę tego nie słychać. Zazwyczaj samo zdjęcie/wycięcie grilla sporo daje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...