tanx Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam dzisiaj na giełdzie za 100zł kupiłem tę płytę gł. Zostałem trochę zrobiony w bambuko, gdyz ma ona bios FUJITSU i jest to chyba plyta tylko i wylacznie robiona na potrzeby tej firmy, gdyz nie ma o niej nawet wzmainki na stronie producenta - gigabyte. Slyszlem jednak ze luci kreca na tej plycie calkiem niezle, tylko pytanie skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> innego biosa nie fujitsu?? Jak wiadomo aktualnie nie ma nawet zmiany FSB :mur: :mur: Szukałem trochę w necie, ale wikszość stron jest po niemiecku, a ja nieznam go niestety:/ Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Skoro to marny oem dla fsc to nie ma innego biosu do tej plyty. > Slyszlem jednak ze luci kreca na tej plycie calkiem niezle... Gdzie tak slyszales? Moze zapytaj tam gdzie to slyszales czy mozna wgrac do niej inny bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...