zeisse Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Znalazłem na stronie cooler mastera takie coś http://www.coolermaster.com.hk/en/products...er/crc-u01.html oczywiście nie mam zamiaru kupowac czegos takiego, ale może obłożenie radiatorami każdego grzejącego sie miejsca w kompie ( no moze prawie każdego ) nie bedzie głupie i napewno nie drogie. Wystarczy pociąc jeden waski radiator i mocowac gdzie się da. Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 że wszyscy od stu lat kombinują w tym kierunku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja tam nie czekajac na CM-a okleilem sobie all scalaki na MoBo i grafie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Raczej cos takiego jest oczywiste i jakos mnie to nie zaskoczylo. Juz nieraz widzialem jak bylo cos takiego zastosowane na generatorze zegara, tranzystorach i jeszcze na paru innych czesciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja np mam calego proca obwalonego radiatorami z wiatrakami dlatego chodzi @500 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja np mam calego proca obwalonego radiatorami z wiatrakami dlatego chodzi @500 :twisted: Radiatorki i jeszcze w dodatku wiatraki na procu ? 8O I mowisz ze to pomaga ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 nie wiem po co gosciowi p2 500 i GF4ti4200??? toc lepiej se kupic antka 1000(uzywanego) i GF3ti500 GAINWARDA bo ten proc tej grafy nie wykorzystuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja np mam calego proca obwalonego radiatorami z wiatrakami dlatego chodzi @500 :twisted: Radiatorki i jeszcze w dodatku wiatraki na procu ? 8O I mowisz ze to pomaga ? :o Hmm, muszę spróbować 8O Jak to jest, że o tym nie wiedziałem. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeisse Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ... do tych co okleili juz wszystko ... czym przyklejacie? klejem czy tasma ? Klej znalazłem w sklepie, gdzie mozna w nwcie zamówic odpowiedną paste ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 calkiem niezle :D chyba trzeba sie skusic na wszystko. co do P2 i gf4 ti4200. nie pomyslales ze kolo moze planowac wymiane mobo i proca, i karte juz bedzie mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...