NEOTROPIC Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 przy nowo zakupionym taganie wystepuje bzyczenie, prawdopodonie wentyla ale pewien nie jestem czy ktos mial juz taki problem -czy to moze normalne (strasznie mnie to wqr... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a moze CEWKI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEOTROPIC Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 cawki raczej by piszcaly nie bzyczaly<tak mi sie wydaje> a jesli ktos by mial taki problem to mowie ze jest to wada i kazalem sobie wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 cawki raczej by piszcaly nie bzyczaly<tak mi sie wydaje> a jesli ktos by mial taki problem to mowie ze jest to wada i kazalem sobie wymienic weź coś "plastikowego' patyczek itp. i zatrzymaj wiatrak po prostu ,też kiedyś szukałem co wytwarza szum i to właśnie był Tagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja tez kupilem tydzien temu wlasnie ten zasilacz i to wentylator, tez mnie to wkurza nawet chcialem zamienic albo oddac. Zamienic nic nie mieli ciekawego a na oddanie i zwrot kasy nie zgodzili sie. Tak jak mowi wyzej racuch zatrzymaj na chwile wiatrak (ja wlozylem cienki srubokret). A na benchmarku napisali ze jest cichy (tyle ze testowali 530) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 na benchmarku piszą różne rzeczy ... co do samego zasilacza to 580-u15 miałem bardzo krótko i był cichy, natomiast wersja 430W jest "względnie cicha"... ostatnimi czasy pod względem akustycznym jestem za SeaSonic i Be Quiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEOTROPIC Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 dzis mam wymieniony nic nie BZYCZY <bo to mnie wnerwialo> szum z niego jest to fakt ale po wymianie jest o niebo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ciekawe w dwóch taganach ten sam problem. Czyli wentylatory w nowych zasilaczach są do bani. Mój tagan tg420-u1 ma już rok, ani razu go nie czyściłem i go nie słyszę, mam szczęście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Chyba jutro tez sie wybiore z ta zasilka do serwisu, moze jednak mam to samo, to nie jest szum tylko jakies cykanie, bzyczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No wreszcie odebralem nowy, chyba jest lepiej ale obadam dopiero w domu, w serwisie wlanczyli moj a potem ten nowy i roznica byla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...