Skocz do zawartości
PITer

Ati 9700 Gdzie? Co? Jak ? do posiadaczy 9700 non-pro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar kupic nowa grafe, najlepiej Ati 9700 non-pro i mam teraz pytanie jakiego producenta najlepiej kupic ? Byl juz podobny watek na forum pisalescie ze wszystkie sa takie same :) ale jednak nie, ostatnio mialem 9700Pro Saphira to sie zalamalem jezeli chodzi o podkrecanie max 330/330 i nic wiecej :(

Widzialem ze juz jest kilka osób posiadajacych 9700no pro to bym prosil aby napisali jakich firma maja karty i na ile sie kręcą :)

Aha i gdzie najtaniej kupie ? narazie znalazlem za 1249zł w www.netservice.pl tylko nie wiem co to za producent karty :(

Pewnie Saphire a nie mam jakos przekonania do tej marki :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, mi tez sie tak wydaje ze nie powinno byc róznicy, ale jak mówilem bawilem sie Sapphire`m 9700pro i max rdzen poszedł na 330, przy 335 juz sie wieszal 3dmark, a ja chce kupic 9700non-pro tu tez nie powinno byc róznicy ? najtanszy jest Sapphir.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety nie mogę Ci dać porównania bo nie miałem tego Geforce na P4 mogę tyle powiedzieć że bez oc na AXP 2000+ miałem 11800 czy coś koło tego a teraz na P4 2,66 i 9700 pro mam 14518 jednak różnica jest diametralna przy aa i anizo gram teraz we wszystkie gry przy AAx6 i anizo x16 i wszystko chodzi naprawdę świetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety nie mogę Ci dać porównia(...)

Włącz sobie Morrowind i zobaczysz czy świetnie Ci chodzi , bez AF i FSAA napewno będzie sie przycinał :) , spróbuj uruchowić również Neverwinter nights przy takich ustawieniach też grać sie nieda .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...