Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Elo. Mam do Was takie pytanko... chce do szkoly wziac sobie film divx... tyle ze problemem jest to ze uczniowie maja komputery z ograniczonymi prawami.. tzw: konto gosc... nic nie mozna instalowac a co wiarze sie z tym nie idzie zainstalowac kodekow. Ma ktos jakis player ktory nie wymaga kodekow systemowych i instalacji i zeby takze odtwarzal napisy? vlc nie wchodzi w gre bo nie ma napisow :) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 MPlayer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) wlasnie tak nie bardzo bo do cmd takze dostepu nie mam... EDIT: zerkam jeszcze na allplayera.. ale on tez korzysta z zewnetrznych kodekow... Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianWWL Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 vlc nie wchodzi w gre bo nie ma napisow :) No nie wiem. Ja tam widzę opcję napisów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 o masz ale tłuk ze mnie... wiecie moze jakie tu kodowanie ustawic zeby polskie napisy wygladaly jak polskie a nie jak jakies szlaczki?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 System default powinno byc OK, a jak nie to ISO-8859-2 lub CP1250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...