00Piotrek00 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 szukałem na google, w wyszukiwarkach typu skapiec.pl... i nic. a po przeczytaniu artykułu na purepc zdecydowałem się kupić VANTEC LAPCOOL 3 do swojego sprzętu.... i nie mogę tego nigdzie znaleźć. :mur: ktoś z was używa podobnego sprzętu? gdzie kupowaliście? przy okazji - używacie speedfana o kontroli wentylów? w moim lapie a6km-q031 nie widzi wentylów....jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Juz odpisalem w temacie o tescie podstawek, ja kupilem moja podstawke na Allegro, ale teraz jak szukalem to juz jej nie znalazlem. Ale pojawiaja sie co jakis czas, bo tak je widuje. Cena byla 59. Trzeba chyba polowac i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Kolega kupił jakieś 2 mies. temu do MacBook'a Pro tego Vanteca i również było to allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item147252094_podsta..._usa_fvat_.html wyglada na podobna tylko cena inna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...