Mayo Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A ja sobie chyba z tego co mam avie zrobię wisiorek ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Ja śmigałem z antenką od karty wifi D-Link. Wygodna, bo można ją zgiąć o 90* no i można się tym fajnie bawić;] Aha, nakręciłem ją na zeszlifowaną i przewierconą kokońcówke kabla do wifi. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez kojoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja nosze celerona 400 :) ulamalem wszystkie nozki recznie, nic nie zachacza, laminat przewiercilem takim prostym sposobem, ze najpierw wbilem cieniutki gwozdzik, a potem wkrecilek tam najzwyklejsza srobke do plastiku wykrecona z klawiatury :) po kilku latach noszenia otwor sie znacznie poszerzyl od kolka. a eyglada to tak: (sory za jakosc, ale to webcam za 20pln) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja nosze celerona 400 :) ulamalem wszystkie nozki recznie, nic nie zachacza, laminat przewiercilem takim prostym sposobem, ze najpierw wbilem cieniutki gwozdzik, a potem wkrecilek tam najzwyklejsza srobke do plastiku wykrecona z klawiatury :) po kilku latach noszenia otwor sie znacznie poszerzyl od kolka. a eyglada to tak: (sory za jakosc, ale to webcam za 20pln) nie cytujemy obrazków @ sansaba ja mam identycznie tylko z celiny 300 :P "prewierciłem" ją małym śróbokrętem gwiazdowym i młotkiem :P na początku dziura była nierówna ale po tygodniu się wyrobiła i jest idealnie okrągła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja mam identycznie tylko z celiny 300 :P "prewierciłem" ją małym śróbokrętem gwiazdowym i młotkiem :P na początku dziura była nierówna ale po tygodniu się wyrobiła i jest idealnie okrągła :D uno: jak tak patrzę na te breloczki z procka, top chyba nie są one zbyt praktyczne, ale widać, że każdy chce być masta, bo ma cpu przy keysach :lol: duo: obrazków nie cytujemy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 czy praktyczne? ja nosze to w tylnej kieszeni spodni i nic mnie w dupe nie cisnie, czyli jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 czy praktyczne? ja nosze to w tylnej kieszeni spodni i nic mnie w dupe nie cisnie, czyli jest ok :) gorzej jak się ma kościstą dupe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 A ja mam 2 mobo padnięte stare, może se z nich breloka zrobie, tylko wtedy klucze w plecaku będe musiał nosić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A ja mam 2 mobo padnięte stare, może se z nich breloka zrobie, tylko wtedy klucze w plecaku będe musiał nosić :P Na szyje zawieś, bedziesz joł gangsta ziomal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A ja mam 2 mobo padnięte stare, może se z nich breloka zrobie, tylko wtedy klucze w plecaku będe musiał nosić :P Na szyje zawieś, bedziesz joł gangsta ziomal :lol: z mobo to już lepiej zrobić półkę do wieszania kluczy :idea: no dobra, już, eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Hehe a o to mój breloczek:P Niestety nie procesora do tego użyłem, ale grafiki. PS. Teraz to z tego tamatu będzie galeria ;) Edytowane 2 Lutego 2007 przez Ranken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 a to i ja cos wrzuce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Ja od jakiegoś czasu mam pamięci RAM w kieszeni :) Oto one : wszystko ładnie spiłowane, aby nie kuły. Jakość zdjęć nie jest zadowalająca ponieważ nie posiadam aparatu cyfrowego a jedynie kamere inernetową :) Edytowane 7 Lutego 2007 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambaldi Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 bryloczek zrobiony podobnie jak Piterixa , najpierw miałem zalewać nóżki sylikonem bezbarwnym ale ostatecznie zdecydowałem się na takie wykończenie , trafił mi się fajny model 486 wyprodukowany przez AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 To i ja coś pokarzę :P Rdzeń z ATI PCI z 1mb Jeszcze tylko dziulka i gatowe... 'Prawie' jak R600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Czym zaginać nóżki na procesorach? Czy łatwo je się odgina?(oby nie..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 YogiCK sprytne ;-) Ze tez wywalilem spalona rive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Czym zaginać nóżki na procesorach?żarty sobie robisz, no nie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 http://img234.imageshack.us/img234/3821/cimg0863mi9.jpg Ale ja nie żartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) żarty sobie robisz, no nie? :blink:imo możnaby to zrobić śrubokrętem, oprawką od długopisu, nozyczkami, twardą wykałaczką, kluczem od domu, nożem, paznokciem jak się ma twarde i długie ;), jakimś szpikulcem, otwieraczem do piwa, jakąś blaszką, wtyczką mini-jack (od słuchawek), wiertełkiem, kluczykiem imbusowym ;) można jeszcze spróbować użyć rogu dowodu osobistego albo karty mpk :] jak macie jeszcze jakieś pomysły czym zagiąć, to napiszcie :P :lol: Edytowane 26 Maja 2007 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zebami, zawsze tak robie :lol: Xavi naprawde tak trudno wpasc samemu na uzyteczne narzedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ja zębami kiedyś ściągałem izolacje z przewodu.. aż mi się wyszczerbiła jedynka :lol: i już tego nie robię - używam profesjonalnego "obciągacza druta" za 2 złote z tesko :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ja zębami kiedyś ściągałem izolacje z przewodu.. aż mi się wyszczerbiła jedynka :lol: i już tego nie robię - używam profesjonalnego "obciągacza druta" za 2 złote z tesko :lol: :D pff ja od od kiedy pamiętam zawsze nadużywałem zębów :D najpierw do rozdzielania lego, potem do izolacji, do przegryzania żyłek itd a teraz nawet nie używam otwieracza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 a teraz nawet nie używam otwieracza... do puszek konserwowych :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Mój breloczek z SB Live :) dziurka wywiercona małą reczną wiertarką / szpikulcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) biedny emu... :( :lol: może ktoś by zrobił jakieś kwiatki, korale, naszyjniki czy bransolety bo wisiorki stają sie już monotonne.... imo monotonne to one były już 10 lat temu :) to by nawet było dobre.... jakiegoś konkursa beznagrodowego byśmy ustanowili tu i teraz pod tytułem: ozdoby wykonane z elementów komputera... bo jak kto z unii wchodzi w ten temat to chyba ręce mu opadają jak pomyśli że Polacy potrafią wywiercić dziurkę w układzie scalonym i prezentują to publicznie. Kto jest ze mną niech wciśnie alt+f4 ! :D Edytowane 30 Maja 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 hmmm...... dziewczynie zrobilem kolczyki z kosci biosu. niestety zdjec- brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A możesz dzięki temu zmieniać jej tajmingi? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 a troche ja dowoltowac mozesz ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Albo zmniejszyć/zwiększyć jej magistrale? :D Jak nie to musisz flashować bios ;) [upgrade] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...