Oskaliber Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja ostatnio w końcu się zmobilizowalem no i muszę się pochwalić, takie cuś wyszło :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 A ja mam takie coś: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) to i ja sie pochwale moja skromna kolekcja B-) Celeron to sam IHS ;) a reszta procesora... wciaz dziala w drugim kompie :lol2: SIS 735 zostal "pozyskany" z zepsutej plyty ESC K7S5A S3 Virge... wylicytowalem na allegro na jednej aukcji za 1,25zl 2 takie same karty wiec... jedna poszla na breloczek :lol2: jeszcze tylko jakies mocowania i breloczki jak znalazl ^_^:D Edytowane 14 Listopada 2008 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek007 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja właśnie próbowałem wywiercić dziurkę w moim starym P1 ale nie ma szans. Pchałem z całej siły na wiertarce stołowej a proc ani ryski nie ma :kijem: On jest chyba niezniszczalny :lol2: Ma ktoś jakiś pomysł jak go przewiercić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 wiertełko do porcelany i to tyle:) tylko nawierć wczesniej odrobine zeby ci sie wiertlo nie zeslizgnelo. a jak nie - to system ze spinaczem (koledzy pisali wczesniej) - podklej jakas blaszke albo oczko klejem/sylikonem - dolutuj jakies oczko do nóżek procka i tez sie bedzie trzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek007 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 A gdzie takie wiertło kupię?? I jak ono wygląda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Noo... w zasadzie w kazdym budowlanym... począwszy od "Stef-Bud" a skonczywszy na OBI. To sa zwykle wiertla takie jak do kafelków czyli ceramiki. Powiesz kolesiowi to bedzie wiedzial o co kaman:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...