Skocz do zawartości
Gość marek32

Meski Portal Www.all4men.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd strony całkowicie szablonowy, na pewno przydał by się lepszy design chociaż ten nie odrzuca.

Nie zagłębiałem się w treść artykułów, ale np tekst "Chopper na zamówienie" to bzdury, mylony jest chopper z customem, a wchodząć na "5 super motorów, na które Cię nie stać" spodziewałem się zobaczyć topowe modele Agusty, Motto Guzzi czy chociaż Ducati, o YK2 czy Tomahowku nie wspominając, a zobaczyłem oklepane sprzęty których jest masa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka fajna , oprawa graficzna jak dla mnie pozytywna , artykuly dosyc ciekawe ale niektore za krotkie , no i te nieszczesne reklamy google ktore sie wyswietlaja w polowie artow sa naprawde wkurzajace , reszta ogolnie spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Leżenie na kanapie przed telewizorem z piwkiem w ręku też nie należy do najlepszych nawyków. Co gorsze przybędzie ci kilka kilogramów i etykietka „couch potato”, czyli w wolnym tłumaczeniu – kanapowego buraka."

Faktycznie, bardzo wolne tłumaczenie :D A sam artykuł bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kto Jeszcze Chce Się Super Bawić w sylwestra?" Nazwa artukuly jak z forum Bravo radil bym zmienic bo bija po oczach.

Ogolnie portal ma szanse sie rozwinac jesli znajdziesz dobra ekipe ktora na bierzeaca bedzie pisala newsy i artykuly.

Jesli chodzi o eklamy w artykulach to moglbys chociaz jes troche odseparowac od tekstu bo troche sie to zlewa - jakas rameczka ?

Ocena : 8/10 jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi