Gość marek32 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zapraszam do oceniania serwisu www.all4men.pl. Jestem bardzo ciekawy waszych opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Wygląd strony całkowicie szablonowy, na pewno przydał by się lepszy design chociaż ten nie odrzuca. Nie zagłębiałem się w treść artykułów, ale np tekst "Chopper na zamówienie" to bzdury, mylony jest chopper z customem, a wchodząć na "5 super motorów, na które Cię nie stać" spodziewałem się zobaczyć topowe modele Agusty, Motto Guzzi czy chociaż Ducati, o YK2 czy Tomahowku nie wspominając, a zobaczyłem oklepane sprzęty których jest masa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Stronka fajna , oprawa graficzna jak dla mnie pozytywna , artykuly dosyc ciekawe ale niektore za krotkie , no i te nieszczesne reklamy google ktore sie wyswietlaja w polowie artow sa naprawde wkurzajace , reszta ogolnie spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 "Jak wybrać odtwarzacz MP3?" W sumie artykuł niepotrzebny - nic z niego nie wynika. Opisane praktycznie tylko różnice między flash a HDD. Ja bym to przerobił na artykuł: "Dlaczego odtwarzacze MP4 to crap?" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Lay nie zachwyca niestety. Na razie mało informacji, taki sobie ot portal. Nic specjalnego niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 "Leżenie na kanapie przed telewizorem z piwkiem w ręku też nie należy do najlepszych nawyków. Co gorsze przybędzie ci kilka kilogramów i etykietka „couch potato”, czyli w wolnym tłumaczeniu – kanapowego buraka." Faktycznie, bardzo wolne tłumaczenie :D A sam artykuł bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 "Kto Jeszcze Chce Się Super Bawić w sylwestra?" Nazwa artukuly jak z forum Bravo radil bym zmienic bo bija po oczach. Ogolnie portal ma szanse sie rozwinac jesli znajdziesz dobra ekipe ktora na bierzeaca bedzie pisala newsy i artykuly. Jesli chodzi o eklamy w artykulach to moglbys chociaz jes troche odseparowac od tekstu bo troche sie to zlewa - jakas rameczka ? Ocena : 8/10 jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...