tom256 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Chciałbym kupić jakąś grafę za około 400zł pod AGP. Myślałem o 7600GS, 6800GS, lub jakimś radku x1600. Co radzicie kupić?? Czym różni się GF7x00 od 6x00?? Konfig jak w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 IMHO przy tym procku nie odczujesz już różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 oj zdziwilbys sie YogiCK ;) przy nizszych rozdzielczosciach to moze nie, ale tak przy 1280x1024 to 6800gs bedzie najszybszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak tylko złożę WC podkręcę procka do prawdziwych 2400-2500MHz. Bardziej mnie martwi ilość RAMu :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Noo, ramu to byś musiał dokupić co najmniej 512mb. A tak wogle to mógłbyś kompa zmienić, za płyte i proca dostaniesz niezłą sumkę. Powinno wtedy wystaczyc na coś pod 939 i galaxy 7300gt. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak do tej pory to zmieniam grafiki ze 2 razy na miesiąc ale dłuuugo nie zamierzam przejść z socketA. Po pierwsze za dużo zachodu kosztowało mnie zdobycie płyty głównej i wszystkich dodatków, tak żeby mieć cały komplet LanParty. Po drugie jak na razie jestem bardzo zadowolony ze sprzętu. No i po 3 mam Soundstorma :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 hmmm nie wiem czy jest sens wogole pakowac sie w AGP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 teoretycznie nie, ale przy bertonie ktory ma potencial mozna probowac zostac - a jesli tom256 pisze ze jest zadowolony to mozna wymienic grafe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 To jak?? Która grafa lepsza?? Którą brac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 wg mnie najlepiej 6800gs. 7600gs to nowsza konstrukcja, ale jednak 128 bitowa szyna przy dosc wolnych pamieciach dyskwalifikuje go.. :( to co na pci-e szybsze, na agp jednak wolniejsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A moze 7300GT? Wydaje mi sie, ze to max co oplacalnie mozna wlozyc do Twojego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Wybór padł na 6800, teraz kwestia tylko który model. Docelowo muszę coś wybrać pod mój blok wodny, aby w przyszłości ja go założę była możliwość mocowania radiatorków na pamięciach. ___________________________________________________________________ Ostatecznie kupiłem Winfasta A400 GF6600THD 128MB (troche mało :( ))). Karta już w drodze :) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...