kurczakin Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 witam zastanawia mnie co sie stanie ze zwykłym cusl2-c po wgraniu mu biosa od "cusl2-c bp" czyli edycja specjalna z czarnym laminatem o nazwie black pearl niby nic ale zastanawia mnie to głównie z powodu innej wielkości biosów na stronie asusa wersja 1009 dla obu plyt jest wersją ostateczną ale bios do bp jest o 50 kb większy na zipa a po rozpakowaniu rom bp jest prawie 2x większy zastanawia mnie co jest przyczyną takiej rozbierzności czy chipset i815e ma mniej czegoś w sobie niż i815ep czy w biosie zawarta jest jakaś specjalna grafika i czy taka podmianka nie zniszczy płyty (bios trzeba by odlutoeać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 powiedz mi co pisze na kosc biosu pod naklejka i podaj ile wazyl bios od cusl2-c a ile od cusl2-c bp a prawde ci powiem bo samemu nie chce mi sie szukac, starosc nie radosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...