Kuba14 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Siema, moi rodzice chca zakupic nowy TV do domu bo stary Sony Trinitron sie juz rozlatuje (kineskop pada) i mysla nad zakupem tego LG: http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...eDisplay=32LC3R z tego co ja wiem, LG to shit wiec ale nie wiem czy to prawda wiec wolalbym sie upewnic. Jak z jakoscia obrazu i wykonania tego TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 to jest najlepszy tv jezeli chodzi o stosunek cena - jakosc, mozesz duzo o nim poczytac na forum hdtv.com.pl, jezeli nie chcecie pakowac wiecej pieniedzy to mozecie go smialo brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dzieki TV kupiony normalnie wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Mógłbyś sobie dodać jeszcze ze dwie linijki do podpisu? Może z typem klozetu w wc or smthg? Wtedy twoje wypowiedzi w postach będą kilkunastokrotnie krótsza niż sygnatura. PS. Skoro wiedziałeś, że lg to cyt. "shit", to gratuluję wyboru monitora z sygnaturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...