kukov Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam, zakladam temat bo nie moge doszukac sie jakichs duzych roznic [moze cienko szukam ;P?] poza ofc wygladem ;] miedzy tymi modelami, bo jesli chodzi o wyglad to KRZR jest na 1 miejscu . Chcialbym zapoznac sie z waszymi opiniami dot tychze fonow bo mam zamiar stac sie posiadaczem jednej z w/w :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeśli Cię interesuje opinia który model wybrać, to masz przyklejony temat i tam pytaj. Jeśli natomiast chcesz znać różnice, to po prostu zajrzyj na jaki kolwiek vortal o komórkach, porównaj paramtery techniczne, a później ewentualnie pytaj jak się sprawują "w praniu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 heh, wiadomo ze v3x..chodz dla mnie za gruba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukov Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 heh, wiadomo ze v3x..chodz dla mnie za gruba :) i tak poreczniejsze od mda compact :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...