killua Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 wysylam sobie smsy na idee przez bramke darmowa ale po chyba 10 albo 15 pisze ze moj limit sie skonczyl. mozna jakos to zmienic? Probowalem przez jakis proxy anonimowy ale tez nic :/ jest jakis sposob na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak dobrze pamietam to na bramce orange jest limit po stronie osoby odbierajacej smsy, a nie tego co wysyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jesli masz nr w orange, proponuje ci zarejstrowanie sie na stronie orange.pl i tam masz 30 darmowych sms+5mms na miesiac do kazdej sieci :) Sam korzystam z tego... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) jest dokładnie tak jak SGJ napisał, na orange jest limit wysłanych smsów do 1 osoby i tyle, po chyba 24h się odblokowuje ponownie Edytowane 5 Grudnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioper Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 A wiec jakiedys uzywalem programu eSkiMoS, z ktorego mozna bylo wysylac sms-y do wszystkich sieci bez ograniczen... Ale czy dalej jest tak fajnie to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 najgorzej jak ktoś inny pisze np do mojej żony a tu potem lipa. nie da się wysłać do niej smsa w orangu :) Kiedyś znalazłem stronę, z której szły smsy do oranga bez reklam... :) ale co gdzie i jak to nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kiedyś znalazłem stronę, z której szły smsy do oranga bez reklam... :) ale co gdzie i jak to nie pamietamwww.orange.pl :wink: Wystarczy sie zarejestrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 właśnie sęk w tym że to było bez... rejestracji, nie jestem pewien ale może nawet bez podawania tokena... Pomyślałem czy nie można by było tego przysposobić np do komunikatorów typu konnekt, do plugina smsowego... Mozna by wysyłać bez upierdliwego wpisywania tokenów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...