TanneR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 No właśnie chciałem sobie zrobić dzisiaj test 3dmarkiem 2001SE i za każdym razem wychodzi mi do windy przed testem point sprites, a jest to po vertex shader bo pixel shader mi nie obsługuje :( TAK WIĘC O CO CHODZI ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Naprawde nikt nie wie ???? :?: :( :( :( :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 poprzez podkręcenie karty może?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Moze przeinstaluj 3dmarka 2001. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Nie przetaktowywałem karty a 3dmarka próbowałem już wielokrotnie przeinstalowywać.... i nic 8O 8O 8O :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Chodzi na 99% o to, że masz nowe stery. Częsty problem na GF2/2mx. Zainstaluj stery 30.82 max, to ostatnie chyba, w których coś robili do gf2 wyższe dają dobre efekty już tylko na nowszych grafach. U mnie na dentkach 4x.xx były DOKŁADNIE te same obiawy, a teraz jest spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mialem podobny problem i musialem zmienic stery i nie tak mocno kręcic katre wtedy bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...