Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 skoro przy roznicy temp 10'c to 1-2'C to przy 30'C bedą to róznice rzędu 5-6'C. Drobny szczegół, nieprawdaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 skoro przy roznicy temp 10'c to 1-2'C to przy 30'C bedą to róznice rzędu 5-6'C. Drobny szczegół, nieprawdaż? nie ma wplywu bo w FAQ CpC nei pisali nic o tym!!! co to jest 6*C przy temp na cpu 80? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A w realitynet tez cos o tym w faku piszą :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A w realitynet tez cos o tym w faku piszą :D ? o temperaturach 80'C na chlodzeniu ciecza? nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bardzo chętnie bym ci takie coś zaprezentował. I to nie na 8GHz, ani p4 @2.2vcore ;) Tylko mi WC brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Bardzo chętnie bym ci takie coś zaprezentował. I to nie na 8GHz, ani p4 @2.2vcore ;) Tylko mi WC brakuje :D wiem ze jest takie cos mozliwe... tlko pytanie ile osob ktore uzywa chlodznia ciecza ma takie tempy standardowo podczas pracy z kompem na codzien? jesli pokazesz mi takie na standardzie na chlodzeniu ciecza to jakie masz tempy na BOXie? ... kwestia kto co i do czego stosuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Temp wody w wezach wynosi 30'C. Przyjmij warianty: - temp otoczenia ma 20'C - temp otoczenia ma 50'C - temp otoczenia ma -10'C Nie bedzie to miało wpływu na wynik? 20 stopni - normlanie 50 stopni - jaro robi sobie obiad -10 - wylaczyli ogrzewanie w srodku zimy? Bez jaj mowie o normalneych temperaturach, zmianach ktore sa w domu w ciagu dnia....... wiem ze jest takie cos mozliwe... tlko pytanie ile osob ktore uzywa chlodznia ciecza ma takie tempy standardowo podczas pracy z kompem na codzien? jesli pokazesz mi takie na standardzie na chlodzeniu ciecza to jakie masz tempy na BOXie? ... kwestia kto co i do czego stosuje... hmmm pompa, blok, metr weza i trojnik.... w cpc nie pisali nic o chlodnicy, a rezerwuar na tym forum nie ejst koniecznoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...