Skocz do zawartości
joorvishoon

Co Z Frost3duo

Rekomendowane odpowiedzi

skoro przy roznicy temp 10'c to 1-2'C to przy 30'C bedą to róznice rzędu 5-6'C. Drobny szczegół, nieprawdaż?

nie ma wplywu bo w FAQ CpC nei pisali nic o tym!!! co to jest 6*C przy temp na cpu 80? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chętnie bym ci takie coś zaprezentował. I to nie na 8GHz, ani p4 @2.2vcore ;)

Tylko mi WC brakuje :D

wiem ze jest takie cos mozliwe... tlko pytanie ile osob ktore uzywa chlodznia ciecza ma takie tempy standardowo podczas pracy z kompem na codzien? jesli pokazesz mi takie na standardzie na chlodzeniu ciecza to jakie masz tempy na BOXie? ... kwestia kto co i do czego stosuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temp wody w wezach wynosi 30'C. Przyjmij warianty:

- temp otoczenia ma 20'C

- temp otoczenia ma 50'C

- temp otoczenia ma -10'C

Nie bedzie to miało wpływu na wynik?

20 stopni - normlanie

50 stopni - jaro robi sobie obiad

-10 - wylaczyli ogrzewanie w srodku zimy?

Bez jaj mowie o normalneych temperaturach, zmianach ktore sa w domu w ciagu dnia.......

wiem ze jest takie cos mozliwe... tlko pytanie ile osob ktore uzywa chlodznia ciecza ma takie tempy standardowo podczas pracy z kompem na codzien? jesli pokazesz mi takie na standardzie na chlodzeniu ciecza to jakie masz tempy na BOXie? ... kwestia kto co i do czego stosuje...

hmmm pompa, blok, metr weza i trojnik.... w cpc nie pisali nic o chlodnicy, a rezerwuar na tym forum nie ejst koniecznoscia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi