Kiczis Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Siema, nie wiem czy to dobry temat, wiec odrazu nie bijcie :) W razie pomyslki prosze o przeniesienie. Sprawa jest nastepujaca: mam mp3 creative muvo c100, i wczoraj dokladnie, po probie wlaczenia pojawia sie napis "File System Error" i sam sie wylacza. Probowalem sformatowac na kompie ale to nic nie dalo. Wydaje mi sie ze poprostu jest uszkodzona pamiec flash i mp3 juz nie zyje. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Moge jeszcze dodać ze jednak pamiec chyba jest ok, poniewaz da sie przez kompa nagrywac na nia utwory i nawet ich sluchac... pozdrawiam. sory za 2 posty pod soba... Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 A GOOGLE to co? http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/15118/136209.html Poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Wgraj nowy firware u mnie pomogło, sprawdź też czy maż dobry system plików (FAT a nie FAT32) Edytowane 6 Grudnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ok, dzieki panowie, pomoglo. Tzn formata i te fireware probowalem juz wczesniej, lecz teraz sciagnolem jakies inne fireware i za 3 razem poszlo i jest git :) przynajmniej narazie. Dzieki za pomoc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...