Skocz do zawartości
ANIMALS

Gainword Ti 4200 128 mb

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Jak gram np. w Counter Strike przez internet to spadają mi fps. CZy to normalne że w grach mogą tak skakac fps (zalezy na co sie spojrze) gry sie tna a w 3DMark2001 mam nie cale 6000pkt to chyba zamalo ?? Mam najnowsze biosy i stery do wszystkiego i formata miale mjuz kilka razy i to nic nie pomoglo !! To jest przykra prawda !! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o fuck!! masz zarabiscie malo!! Ja mam 8000 na gf3 ti200!! wiec tak. po pierwsze sprobuj format c i reiunstal windy. Instaluj najnowsze stery do karty, plyty, wogule do wszystkiego najnowsz.e Rob update biosu, zanstaluj wszelkie servicxe packi do windy, patche do programow i poprawki do wszystkiego. W biosie ustaw sobie w opcjach AGp wszystko na enable a AGP aperature size na 256. Wez sobie popatrz jakie masz timingi RAMU i ustaw conajmniej CL2.5 3-3-6. Po tym wszystkim wez sobie podkrec proca na 3ghz no i grafikje na poziom Ti4600 ;) i czlowiek na taki msprzecie jak masz na loozaqa wyciagniesz 13k pkt w 3dmarku 2001 se. Co do CS'a to bym sie nie przejmowal bo to jest czesto wina lacza z netem ze fpsy skacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie, ze jakis posiadacz R8500 chcial szybciutko wyrownac rachunek miedzy R8500 a gfti4200 :D

Nie mozliwe zeby bylo tak malo na takim sprzecie.

Nawet nie instalujac nic (odpalil tylko swiezego windowsa, nawet 98) mialbys wiecej pkt.

Tak wiec prosze o wyjasnienie sytuacji albo o niezgrywanie sie z nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie czy jak ja mam na via kt266a i tym co mam w podpisie bez niczego podkrecania 7200 pkt to duzo czy malo jak na ten sprzęt???

wedlug mnie wyniczek w porzadku. Ni malo, ni duzo. jak na nie krecony sprzet to w sam razek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie czy jak ja mam na via kt266a i tym co mam w podpisie bez niczego podkrecania 7200 pkt to duzo czy malo jak na ten sprzęt???

na twoja wiedze i doswiadczenie to NIEREALNY wynik :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myślałem że moje (niekrecony) 8000 to mało  :lol: (podobny sprzęt w podpisie)

Bo to nie duzo ;)

Ale co do tamtego wyniku to lekka przesada 8O

Niemozliwe jest uzyskac na takim sprzecie tak niski wynik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta, a w podppisie masz "3dmark2001SE= 9253pkt. " :P

Jak masz sdr, to wynik wporzo jak najbardziej, a jak masz ddr, to lepiej by bylo jakbys mial kolo 7800.

Ja na 2,2+ radku 8500 le ( wydajnosc w okolicach gf3 ) takasama plyta, ram ddr 512mb mam ~8700, na sdr total max wyciągnolem ~8150

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEZELI GRASZ PRZEZ MODEM LUB CO INNEGO TO CZASEM BEDą ci skakać FPS bo to zależy od szybkosci łącza!!!!!!

LOL :lol: :lol: buaahha a co mają fps'y do szybkości łącza ??? 8O :lol: :lol: :D bauhaha nie moge poprostu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie lol niekumam co ma z fps wspulnego szybkosc lacza ??

mozliwe ze masz mylne wrazenie jak grasz w Cs'a podczas laga moze ci sie wydawac ze gra zarywa ale to nie jest skok fps'a tylko piepszone lagi :(

wiem cos o tym bo sam gram w Cs'a i Quake 3 [rulezz]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no to smierdzi i to z daleka to jest prawie niemozliwoscia osiagnac taki wynik na takim sprzecie no chyba ze masz walnieta karte ja na swoim GF4 MX440 mam prawie 7000pkt :P

a ja myślałem że moje (niekrecony) 8000 to mało  (podobny sprzęt w podpisie)

nie masz sie z czego cieszyc nie dosc ze jeszcze lepszy sprzet niz Alien i to jeszce wykrecony to wynik powinien byc conajmniej o 3k wyzszy :P

pozdro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tesh myślałem że mnie porąbało jak twardziela dostane z serwisu to puszcze screena

nie dosc ze jeszcze lepszy sprzet niz Alien i to jeszce wykrecony to wynik powinien byc conajmniej o 3k wyzszy

napisałe m że tyle mam na NIEWYKRECONYM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...