radas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czy jest jakiś sposób aby pracując na dysku podzielonym na partycje NTFS , można było by zobaczyć (przenosić pliki) na parytcję FAT32 ? Chodzi mi o to , że chciałbym dołączyć do mojego PC poprzez USB , kolejny dysk twardy który musi być koniecznie sformatowany jako FAT32 (moje stacjonarne DVD poprzez USB obsługuje dodatkowe napędy , lecz tylko FAT32). Może jakiś plugin do Total Commandera ? a może Linux - live ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) no to jest pytanie stulecia, nie można bo się pogryzą :lol2: jeżeli system potrafi czytać NTFS i FAT to można je używać razem, można również zrobić tak aby Windows odczytywał ext3 Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radas Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 no to jest pytanie stulecia, nie można bo się pogryzą :lol2: co za bzdura to nie ma związku, jeżeli system potrafi czytać NTFS i FAT to można je używać razem, można również zrobić tak aby Windows odczytywał ext3 ja się tylko kulturalnie pytam. Cały HDD podzielony na 3 partycje C- NTFS D- NTFS E- NTFS Podłączam do kompa przenośny dysk z jedną partycją sformatowana jako FAT32. I czy XP zainstalowany na C - widzi ten podpiety dysk (powiedzmy F) ? Spokojnie kolego :wink: Nie każdy jest tak :blink: obcykany jak Ty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 I czy XP zainstalowany na C - widzi ten podpiety dysk (powiedzmy F) ?i powiedzmy ze go nie widać bo nie ma ustawionego punktu montowania, ale dysk jest partycja tez i można z niej korzystać oczywiście po zamontowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 system plików to jest wyłaczna sprawa partycji, moze być sobie jaki chce, jeśli system (windows XP) potrafi czytać ntfs i fat to jemu to wisi jaki mu dysk podepniesz... W końcu stacja dysków ma fat12 i jakoś działa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 system plików to jest wyłaczna sprawa partycji, moze być sobie jaki chce, jeśli system (windows XP) potrafi czytać ntfs i fat to jemu to wisi jaki mu dysk podepniesz... W końcu stacja dysków ma fat12 i jakoś działa :wink: dzięki . temat wyczerpany :wink: i wyjaśniony B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...