Skocz do zawartości
radas

Czy Jest Sposób Aby Z Pod Ntfs Zobaczyć Pliki Na Fat32 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób aby pracując na dysku podzielonym na partycje NTFS , można było by zobaczyć (przenosić pliki) na parytcję FAT32 ?

Chodzi mi o to , że chciałbym dołączyć do mojego PC poprzez USB , kolejny dysk twardy który musi być koniecznie sformatowany jako FAT32 (moje stacjonarne DVD poprzez USB obsługuje dodatkowe napędy , lecz tylko FAT32).

Może jakiś plugin do Total Commandera ?

a może Linux - live ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jest pytanie stulecia, nie można bo się pogryzą :lol2:

co za bzdura to nie ma związku, jeżeli system potrafi czytać NTFS i FAT to można je używać razem, można również zrobić tak aby Windows odczytywał ext3

ja się tylko kulturalnie pytam.

Cały HDD podzielony na 3 partycje

C- NTFS

D- NTFS

E- NTFS

Podłączam do kompa przenośny dysk z jedną partycją sformatowana jako FAT32.

I czy XP zainstalowany na C - widzi ten podpiety dysk (powiedzmy F) ?

Spokojnie kolego :wink:

Nie każdy jest tak :blink: obcykany jak Ty !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

system plików to jest wyłaczna sprawa partycji, moze być sobie jaki chce, jeśli system (windows XP) potrafi czytać ntfs i fat to jemu to wisi jaki mu dysk podepniesz... W końcu stacja dysków ma fat12 i jakoś działa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

system plików to jest wyłaczna sprawa partycji, moze być sobie jaki chce, jeśli system (windows XP) potrafi czytać ntfs i fat to jemu to wisi jaki mu dysk podepniesz... W końcu stacja dysków ma fat12 i jakoś działa :wink:

dzięki .

temat wyczerpany :wink: i wyjaśniony B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi