Hiena Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 witam, podczas zamykania outlooka wyskakuje mi zawsze ten sam komunikat http://img223.imageshack.us/img223/1848/bladgn5.gif jest denerwujący bo nic się nie dzieje i za każdym razem jak wyłączam outlooka to muszę kliknąć w przycisk ok, o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ten blad moze powodowac wszystko od robakow itp, do uszkodzenia np. ramu. Zacznij od wklejenie na forum log'a z hijackthis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiena Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 już wiem o co chodzi, powodem był Steganos Security Suite 7 SE, wywaliłem to dziadostwo i system znowu stabilnie działa, normalnie się wyłącza (bez blue screen'ów), jak zamknę pokrywę laptopa to już jestem pewny że się zahibernuje a nie tak jak przedtem - przychodzę, otwieram a tam błąd. Poza tym to mi się ten program nie za bardzo podobał, można było tworzyć zaszyfrowane dyski tylko do 128 MB, nie cierpię takich ograniczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...