Enjoy the ride Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Ema nie wiem czy to odpowiedni temat gdyż jak podkręcam proca to standardowo mam 200mhz ustawione a najwięcej moge ustawić do 250mhz czyli jak bym ustawił to wartość x/10 = 2500(mhz) narazie mam boxowy cooler i jade na napięciu 1.50v i mam w idle 34 stopnie. Głównie to mam pytanie czy na tej płycie moge osiągnąć więcej niż to 2500 ?? mnożnika nie zwiększe a pamięci mam ustawione na 166 a max ustawic moge 200 wiec czy bede mogl przekroczyc to 250mhz ?? PS. zasiłka to codegen 300w Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Enjoy the ride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zmien zasilacz tyle Ci powiem (na lepszy oczywiscie) :? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Enjoy the ride zmieniaj jak najszybciej ten "zasilacz"! Gratuluje odwagi, podkręcać na takim zasilaczu... :blink: Kup jakiegoś Fortrona z mocną linią 12V. Na allegro za ok. 60zł dostaniesz, chyba, że masz więcej kasy to coś lepszego. Na przykład ten czy dać więcej i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego ModeComa. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez ziomalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zasiłka pod wymiane pójdzie po nowym roku a wczoraj zamówiłem Fryzjera :D i jutro jak wróce ze szkoły to już może być na biurku :-P a nie wiedziałem że zasiłki są aż takie tanie myslałem że od 100 zł wzwyż :) to lepiej dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Lepiej by było gdybyś najpierw kupił zasilacz, bo po nowym roku ten Freezer może nie mieć czego chłodzić. A temperaturki masz bardzo OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie rozumiem Ciebie. Poczekaj ten jeden miesiac na zasilacz, a pozniej dopiero podkrecaj. Na tym zasilaczu ryzykujesz (i to powaznie) strate podzespolow. Zastanow sie! POZDRO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie rozumiem Ciebie. Poczekaj ten jeden miesiac na zasilacz, a pozniej dopiero podkrecaj. Na tym zasilaczu ryzykujesz (i to powaznie) strate podzespolow. Zastanow sie! POZDRO... No to wiem teraz jade na defaultowym napięciu i 200mhz wtedy tylko sprawdziłem ile wytrzyma taki test :D a właśnie mam zamiar na fryzjerze i na nowej zasiłce kombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nwet bez OC bardzo ryzykujesz z tym Codegenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Poczytaj sobie 2335192[/snapback] Aktualny Ranking: Codegen 215 no-name 93 megabajt 60 Chieftec 40 Feel 19 Tracer 15 Modecom 14 Deer 13 Topower 11 L&C 10 Rubicon 9 Fortron 9 Tagan 8 Antec 5 HuntKey 5 Shido 4 Ropla 4 QTec 4 Linkword 3 Pronox 3 Procomp 3 EnLight 2 ColorsIt 2 X-Power 2 Enermax 1 Dell 1 ThermalTake 1 Aerocool 1 NeoTec 1 Samsung 1 BeQuite 1 Edytowane 7 Grudnia 2006 przez ziomalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Oszty :lol: zapowiada się że po dziesiątym ( za 3 dni ) będe miał kaske :D bo kumplowi spylam karte tv wiec do katastrofy może nie dojdzie :D:D:D A dodam że miałem wymieniać mobo zamiast zasiłki bo myślałem że jest za cienka do o/c Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Enjoy the ride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...