Gość BilGejtZ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam Przy flashowaniu Nokii N70 przez oprogramowanie Nokii występuje prośba o podłączenie chargera (rozumiem, że chodzi o ładowarkę?), lecz nie wiem co mam zrobić, gdyż gniazdo jest jedno, a potencjalne wtyczki dwie :rolleyes: PS. Czy da się wgrać oprogramowanie od jakiegoś wyższego modelu? Ew. co by to dało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 dlatego trzeba sobie kupić kabel serwisowy który jest zintegrowany z ładowarką :] takie 2in1 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Chodzi o kabel CA-53? Krew mnie zalewa - przesyłka będzie droższa niż sam kabel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie bardzo rozumiem problem. Kabel, ktory podlaczasz do telefony czyli DKU-2 badz CA-53 to jedno a ladowarka to drugie. Do ladowarki jest osobne zlacze, tuz obok systemowego wiec nie ma zadnego problemu, zeby podlaczyc oba na raz. Mozna rowniez podladowac baterie na maks, wowczas NSU (zakladam, ze z tego chcesz skorzystac) nie powinien wolac o podlaczenie ladowarki przed flashem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Nie bardzo rozumiem problem. Kabel, ktory podlaczasz do telefony czyli DKU-2 badz CA-53 to jedno a ladowarka to drugie. Do ladowarki jest osobne zlacze, tuz obok systemowego wiec nie ma zadnego problemu, zeby podlaczyc oba na raz. Mozna rowniez podladowac baterie na maks, wowczas NSU (zakladam, ze z tego chcesz skorzystac) nie powinien wolac o podlaczenie ladowarki przed flashem.Przecież złącze jest jedno, a że styki są wolne to wiem, ale co mam zrobić - na druciki podłączyć :D ? @o shit - dopiero od kilku dni mam n70 i byłem przyzwyczajony do se, że ładowarka i usb jest w jednym miejscu, a tylko inne styki odpowiadają za daną rzecz :D - sorry za głupie posty, ale niedopatrzyłem :D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez BilGejtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 lol ja podłączam dwa kable 0> do peceta i ładowarkę bez problemu kabel pc to ca-53 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...