Skocz do zawartości
Gość BilGejtZ

Flashowanie N70

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BilGejtZ

Witam

Przy flashowaniu Nokii N70 przez oprogramowanie Nokii występuje prośba o podłączenie chargera (rozumiem, że chodzi o ładowarkę?), lecz nie wiem co mam zrobić, gdyż gniazdo jest jedno, a potencjalne wtyczki dwie :rolleyes:

PS.

Czy da się wgrać oprogramowanie od jakiegoś wyższego modelu? Ew. co by to dało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem problem. Kabel, ktory podlaczasz do telefony czyli DKU-2 badz CA-53 to jedno a ladowarka to drugie. Do ladowarki jest osobne zlacze, tuz obok systemowego wiec nie ma zadnego problemu, zeby podlaczyc oba na raz. Mozna rowniez podladowac baterie na maks, wowczas NSU (zakladam, ze z tego chcesz skorzystac) nie powinien wolac o podlaczenie ladowarki przed flashem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BilGejtZ

Nie bardzo rozumiem problem. Kabel, ktory podlaczasz do telefony czyli DKU-2 badz CA-53 to jedno a ladowarka to drugie. Do ladowarki jest osobne zlacze, tuz obok systemowego wiec nie ma zadnego problemu, zeby podlaczyc oba na raz. Mozna rowniez podladowac baterie na maks, wowczas NSU (zakladam, ze z tego chcesz skorzystac) nie powinien wolac o podlaczenie ladowarki przed flashem.

Przecież złącze jest jedno, a że styki są wolne to wiem, ale co mam zrobić - na druciki podłączyć :D ?

@o shit - dopiero od kilku dni mam n70 i byłem przyzwyczajony do se, że ładowarka i usb jest w jednym miejscu, a tylko inne styki odpowiadają za daną rzecz :D - sorry za głupie posty, ale niedopatrzyłem :D

Edytowane przez BilGejtZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi