czarnablondi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Pożyczyłam od kolegi odtwarzacz mp3, jest problem w tym, że nie umiem nagrać na niego żadnych piosenek. Mój kolega bez problemu potrafi nagrać. USB mam raczej sprawne, bo wszystko co podłącze to działa, oprócz tego odtwarzacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Czy ty myślisz, że jesteśmy wróżkami??? :mur: Jaki odtwarzacz MP3. Jaki windows. Może warto się spytać kolegi?? A tak wogóle to już jest wątek o MP3. Tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2415156 Edytowane 5 Grudnia 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Pewnie potrzebujesz programu dedykowanego do odtwarzacza, tak jak np. jest do playerów sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...