qbusek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, od razu mowie ze szukalem w archiwum i podobnego tematu nie znalazlem ;) co sadzicie o tej plycie? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31766# mialem brac m2n-e (cisza przedewszystkim!) ale nie wiele doplacajac moge miec wifi... warto ? :) ps. sprzet wogle nie bedzie podkrecany... Edytowane 5 Grudnia 2006 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Posiadam M2N-E, coz moge powiedziec. Nie znam takiego chipsetu nVidia nForce 430 MCP, ale brzmi kiczowato. To slabsza wersja niz 5xx? Wifi czemu nie, ale M2N-e przynajmniej jest ladniejsza- czarna;] Nie ma heatpipe'ow, ale za to ma pilot. Moja rada, kup cos pod C2D.. Koniec opini antyspecjalisty. Pozdro;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 procek z karta czekaja wiec... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 procek z karta czekaja wiec... ;)JEstem zadowolony z tej płyty. Za wiele w OC się nie bawiłem (233MHz "FSB") Irytująco długo czeka się na start Wifi (kilkadziesiąt sekund po odpaleniu windowsa). Poza tym bardzo pozytywne wrażenia - system mam mocno zachwaszczony, a mimo to bardzo dobrze reaguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ja jutro wezme sobie tą płytke do testów i nie ukrywam ze [ciach!]ym zadaniem bedzie oblookanie max osiaganego htt płyta kosztuje w granicach 280 zł a w tym jest karta wifi i wiadomo co oznacza dh - milusi pilocik i takie tam ... milusie rewelacyjnych opcji oc to tam nie odnajde ale no ale zobaczymy jak bedzie sie krecic na tym co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) To czekam na jakieś info jak się będzie płytka sprawować. Próbowałem znaleźć jakieś szersze informacje o tej płycie, ale z marnym skutkiem. Płyta niedroga, a pilocik i wifi to dobra rzecz.... :wink: Ciekawe co kryję się pod tym "High Definition Audio"..... Edytowane 7 Maja 2007 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 w końcu troche powalczyłem ale są juwenalia więc ciezko na kacu sprzet meczyć ;p bez wiekszego gadania wstaje na te 300 które mozna ustawić w biosie, pytanie tylko jak zrobić wiecej clockgen nie chce chodzić ntune ma skale do 250 a najnowszego biosu z nieznanych mi powodów nie można sciągnąc http://support.asus.com/download/download....;model=M2N%20DH niech ktoś spróbuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...