Gladiator Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Kupiłem sobie ostatnio plyte główna msi KT7V i mam pytanie czy jak zmienie fsb na 133 z 100 to dzielnik sam sie zmieni na 14??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 KT7V -aco to jest byly K7T ,KT3V i KT4V no i Abit KT7 i KT7A jakas hybryde wymysliles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 sorki ale się pomyliłem chodzi mi o KT3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no jesli KT3V no to jak najbardziej tak. Ale co sie pytasz troszke dziwne... mniej by mnie pytanie o dzielnik 1/5 zdiwilo (nie posiada), ale na KT3 o 1/4 pytac, hehe. Spoko, zmien i bedzie automatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hehe ja tez se ja kupilem i zaluje ;( zero stabilnosci - no moze 1 procent bo udalo mi sie napisac powyzsza wiadomosc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a ja se kupilem KT3 Ultra 2 cl i komplketnie nie zaluje :D jestem full zadowolony, stabilna xtra, chodzic tydzine moze z przeroznymi badziewiami na kreconym procku, caly czas z neta zasysa cos i w miedyczasie aj gry, a siora te durne czaty 5 okien i gadu gadu i czlowike zero zwisow i innych oznak niestabilnosci :D Dlatego poprostu ubustwiam ta plyte jedyne co mnie bardzo, ale to bardzo martwi to brak dzielnika 1/5 :( ale to da sie przezyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Zobaczylem ze na tym moim kt3v mozna ustwic fsb na 280 a ddr na 400 cos mi tu nie pasuje jak to moze byc mozliwe na cipsecie Via 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a ja se kupilem KT3 Ultra 2 cl i komplketnie nie zaluje :D jestem full zadowolony, stabilna xtra, chodzic tydzine moze z przeroznymi badziewiami na kreconym procku, caly czas z neta zasysa cos i w miedyczasie aj gry, a siora te durne czaty 5 okien i gadu gadu i czlowike zero zwisow i innych oznak niestabilnosci :D Dlatego poprostu ubustwiam ta plyte jedyne co mnie bardzo, ale to bardzo martwi to brak dzielnika 1/5 :( ale to da sie przezyc :Dja etż bym tak chciał na ecsie ale ostatnimi czasy to komp mi sie starsznie wiech nie pomagają reinstalki windy nic wezme od starego kase (ppożycze :)) i kupie sobie epoxa 8rda + i bede happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...