Skocz do zawartości
Gladiator

MSI Kt7v

Rekomendowane odpowiedzi

no jesli KT3V no to jak najbardziej tak. Ale co sie pytasz troszke dziwne... mniej by mnie pytanie o dzielnik 1/5 zdiwilo (nie posiada), ale na KT3 o 1/4 pytac, hehe. Spoko, zmien i bedzie automatycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja se kupilem KT3 Ultra 2 cl i komplketnie nie zaluje :D jestem full zadowolony, stabilna xtra, chodzic tydzine moze z przeroznymi badziewiami na kreconym procku, caly czas z neta zasysa cos i w miedyczasie aj gry, a siora te durne czaty 5 okien i gadu gadu i czlowike zero zwisow i innych oznak niestabilnosci :D Dlatego poprostu ubustwiam ta plyte jedyne co mnie bardzo, ale to bardzo martwi to brak dzielnika 1/5 :( ale to da sie przezyc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja se kupilem KT3 Ultra 2 cl i komplketnie nie zaluje :D jestem full zadowolony, stabilna xtra, chodzic tydzine moze z przeroznymi badziewiami na kreconym procku, caly czas z neta zasysa cos i w miedyczasie aj gry, a siora te durne czaty 5 okien i gadu gadu i czlowike zero zwisow i innych oznak niestabilnosci :D Dlatego poprostu ubustwiam ta plyte jedyne co mnie bardzo, ale to bardzo martwi to brak dzielnika 1/5 :( ale to da sie przezyc :D

ja etż bym tak chciał na ecsie ale ostatnimi czasy to komp mi sie starsznie wiech nie pomagają reinstalki windy nic wezme od starego kase (ppożycze :)) i kupie sobie epoxa 8rda + i bede happy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...