byzik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tak jak w tytule pojawia się napis na niebieskim ekranie przy ładowanie windows dalej napis brzmi "aby sprawdzić dysk i że sprawdzenie zostało anulowane" co to może być i jak to zmienić Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Może jakieś sugestie? broblem jest z dyskiem czy z zainstalowanym windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 sprawdz wszystkie partycje chkdsk'iem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wciskałeś jakiś klawisz jak miało się zacząć skanowanie?? Jak znowu ci się pojawi taki ekran, nic nie ruszaj i zaczekaj aż zakończone zostanie skanowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Nie nic nie wciskałem i pojawia się napis o anulowaniu skanowania jednocześnie z napisem o braku spójności,,jak naciskam enter jest to samo dysk mam 80 podzielony na 2 partycje , brak spójności jest na partycji C/ zainstalowany windows/ sprawdziłem chkdsk chyba wszystko OK, bo po sprawdzeniu okno znika Dzisiaj chciałem dokonać defragmentacji dysku C, ale pojawił się napis abym wykonał operacje Chkdsk Uruchamiam, przechodza 3 etap i okno znika. Defragmentacja i znowu napis o uruchomienie Chkdsk Edytowane 11 Grudnia 2006 przez byzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...