Skocz do zawartości
Sens

Palit Radeon X800gto Vs Palit Gf6800gs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zastanawiam sie nad karta graficzna pod agp do 500zł. Na oku mam trzy propozycje:

Palit gf 6800 gs

Palt radeon x800gto

Gf 6800gs Extreme

Ja bardziej bym sie sklanial ku x800 ktory pomimo braku ps3 to jednak ma pamiec 256bit i jest 100zł tanszy. Ale nie jestem pewien ktora karta bedzie lepsza do gier na kompie z siga. 500zl to w tym przypadku ostateczna kwota.

thx za odp

Edytowane przez Sens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mowiac to zalezy mi zeby przez rok sobie jeszcze pograc na tym sprzecie a dopiero pod koniec 2007 bym kupil nowego kompa. Puki co to nie chce mi sie bawic w zamiany mobo itp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

A co sadzicie o tej karcie: GF 6800 ???

W tym wypadku jestem sklonny doplacic.

W sumie dobra karta wydajność podobna do X800 a i posiada PS 3.0 :wink:

"Jak dla mnie wydawanie 580zł na kartę AGP to gruba przesada. Lepiej sprzedać to co masz i zainwestować w coś na PCI-E."

Jak zmieniać platformę to już na coś zupełnie innego według mnie płacenie 200zł na płytę pod PCIe i kupowanie za pozostałe 300 karty się nie opłaca ;)

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jednak zrobie tak jak mowicie :D

tylko ze mobo to bedzie asus z sli

procek venice 3000

radeon x700pro- tymczasowo na 3-4miesiace do momentu kupna 7900gs (otrzymam wsparcie finansowe)

Dzieki za pomoc :D

Edytowane przez Sens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi