Sens Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Witam! Zastanawiam sie nad karta graficzna pod agp do 500zł. Na oku mam trzy propozycje: Palit gf 6800 gs Palt radeon x800gto Gf 6800gs Extreme Ja bardziej bym sie sklanial ku x800 ktory pomimo braku ps3 to jednak ma pamiec 256bit i jest 100zł tanszy. Ale nie jestem pewien ktora karta bedzie lepsza do gier na kompie z siga. 500zl to w tym przypadku ostateczna kwota. thx za odp Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzieki temu super prockowi radek 9500pro bylby najbardziej odpowiedni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 nie prosilem o oponie na temat mojego proca. Pytalem sie o karte. A co do radka 9500pro to duzej roznicy w wydajnosci nie ma od 9600xt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 jak juz masz te 500zl to lepiej zmienic mobacza na pci-e ale pewnie nie bedzie ci sie chcialo ja bym nie wydawal tylu pieniedzy na agp nie ma sensu odnosnie tych graf to ciezka sprawa ale raczej 6800gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 szczerze mowiac to zalezy mi zeby przez rok sobie jeszcze pograc na tym sprzecie a dopiero pod koniec 2007 bym kupil nowego kompa. Puki co to nie chce mi sie bawic w zamiany mobo itp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 No to kup grafike za 300pln i podkrec a nie za 500. :| Ale jak sie upierasz to od wczoraj wisi na egieldzie test 6800 gs 256/256 i wychodzi na to ze x800gto bedzie lepiszym wyborem. Tylko ze oni testowali to na Venice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wydaje mi się, że najlepszym wyborem będzie zakup tej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jeszcze to mnie interesuje: RADEON Czy warto doplacic 100 (zamiast kupowac gto) do powyzszej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 lukmek bardzo dobra karte podal polac mu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A co sadzicie o tej karcie: GF 6800 ??? W tym wypadku jestem sklonny doplacic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jak dla mnie wydawanie 580zł na kartę AGP to gruba przesada. Lepiej sprzedać to co masz i zainwestować w coś na PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) A co sadzicie o tej karcie: GF 6800 ??? W tym wypadku jestem sklonny doplacic. W sumie dobra karta wydajność podobna do X800 a i posiada PS 3.0 :wink: "Jak dla mnie wydawanie 580zł na kartę AGP to gruba przesada. Lepiej sprzedać to co masz i zainwestować w coś na PCI-E." Jak zmieniać platformę to już na coś zupełnie innego według mnie płacenie 200zł na płytę pod PCIe i kupowanie za pozostałe 300 karty się nie opłaca ;) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 co za mozg wszyscy pisza zebys zmienial; athlon 3k za 180zl mobo jakies ciekawe 250zl 300zl 7300gt podsumujmy sprzedaz chyba swoje stare klocki za 200zl to bys raczej nic nie musial dokladacc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) chyba jednak zrobie tak jak mowicie :D tylko ze mobo to bedzie asus z sli procek venice 3000 radeon x700pro- tymczasowo na 3-4miesiace do momentu kupna 7900gs (otrzymam wsparcie finansowe) Dzieki za pomoc :D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semprini1 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 x700PRO to nie jest dobry pomysł. :) Poza tym po co Ci płyta ze SLI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...