Gość mich83 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Szukałem w necie jednak nigdzie nie moge znaleść. Wie ktoś może jaki największy procesor pojdzie na tej płycie??? (ASUS A7V 266). W komputeże padł mi zasilcz. Oddałem do serwisu i powiedzieli ze padł płyta i cos nie tak jest z procesorem tesz sie uszkodził bo działą tylko na 1100. Stad moje pytanie czy na tej płucie więcej nie pojdzie czy jest on uszkodzony??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 tesz? płucie? :evil: Dziala na 1100(MHz? Pascali? :| ) prawdopodobnie ze wzgledu na ustawienie FSB 100MHz zamiast 133MHz. A najwiekszy - prawdopodobnie 2400+ na ww. FSB 133MHz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mich83 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wcześniej chodził na 1400 Mhz teraz uruchamia sie dokładnie na 1100 mhz tylko. Jak ustawie więcej komputer sie nie włączy. FSB ustawiałem 133 również to nic nie dało. Zwiększenie FSB powyżej 110 powoduje nie wstanie kopmputera. Jako że zmieniłem własnie płyte główna chciał bym mieć pewnośc że procesory 1400 mzh obsługuje płyta.( wydaje mi sie że tak ponieważ począwszy od athlona 1333 procesory miały dopiero FSB 133 wcześniejsze miały 100 o ile pamiętam a na płycie FSB 133 mozna spokojnie ustawić) Nie chciał bym żeby po zmianie procesora było to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Temperatura procka na tych 110MHz? Plyta nie ma spuchnietych kondensatorow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...