kubcio Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mam problem z pokreceniem radeona wyglada na takiego co ma blokade... jak mozna sciagnac bios z niego i wgrac nowy ?? ?? ?? tak zeby mozna bylo przywrocic kiedys stary bios jak niedaj borze mial by pojsc do servvisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Od kiedy Riva Tunerem podkreca sie karty Radeona? Wydawalo mi sie ze to tweaker do kart NVidii ale moze sie myle. Ja do podkrecania Radka uzywam Radeonatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jabol pierwszego patcha na radeona 9500 -> 9700 wynmyśłił własnie autor rivatunera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no dobra dobra ale jak go przerobić ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 może mnie ktoś pokierować albo dać jakąś instrukcjie do przerubki programowej [zmiania biosu itp.] Radka 9500PRO ?? ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 http://www.mcturok.com/ati/ A jak flashować to weź kubcio wykaż się jakąkolwiek kreatywnością poszukaj i zrób to sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...