Skocz do zawartości
SuChyY

Samsung - pamieci. Po raz kolejny.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze duzo o tych pamieciach bylo ale moj problem jest jednak troche inny. Chodzi o ta aukcje.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10332241

Pamieci samnsung ? czy noname na samungach ? W sumie nie wazne...

Chcialem kupic 2xNoName DDR 333MHz za 400zl ale skoro moge miec Samsungi za 440zl ??

Jak myslicie co bardziej mi sie oplaci ? Na ktorych wiecej wycisne, ile na tych ile na tych ? Jaka mam pewnosc ze Samsungi beda lepsze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre sa na pewno na samsungach wycisniesz wiecej niz na no-name sam mam samsnugi tylko mialem tego pecha, ze za pozno przeczytalem ,ze MSI najbardziej lubi kingstona heh a wymienilem jednego z najlepszych kingstonow tj. na najlpeszych kosciach :( tyle, ze 256 :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widziales kilka tematow nizej, jest tez cos o tych pamieciach. to nie sa samsung, tylko wlasnie no name na kosciach samsung. wiec jak chcesz... mozesz jedynie wspomniec o tym kolesiowi ktory sprzedaje, powiedziec ze to sa no name, bo tam sprawdziles juz to i moze najwyzej jakas cenkje jeszcze zbijesz albo cos. Napewno wycisniesz na nich wiecej niz na zwyklych no name. Oplaci ci sie doplacic to 40zl do nich. Roznice zauwazysz. Wg mnie mozesz byc pewny ze beda lepsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...