SuChyY Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Wiem ze duzo o tych pamieciach bylo ale moj problem jest jednak troche inny. Chodzi o ta aukcje. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10332241 Pamieci samnsung ? czy noname na samungach ? W sumie nie wazne... Chcialem kupic 2xNoName DDR 333MHz za 400zl ale skoro moge miec Samsungi za 440zl ?? Jak myslicie co bardziej mi sie oplaci ? Na ktorych wiecej wycisne, ile na tych ile na tych ? Jaka mam pewnosc ze Samsungi beda lepsze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 dobre sa na pewno na samsungach wycisniesz wiecej niz na no-name sam mam samsnugi tylko mialem tego pecha, ze za pozno przeczytalem ,ze MSI najbardziej lubi kingstona heh a wymienilem jednego z najlepszych kingstonow tj. na najlpeszych kosciach :( tyle, ze 256 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no ja tez mam samsung, te co shakur, i kreca sie extra. moje na 417mhz poszly. swoja droga radze odszukac pewien, dawny, stary temacik, shakur wie cos o tym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 wlasnie czytam ten temacik, ale moj problem jest jednak troszke inny dlatego zalozylem ten topic... Prosze o jeszcze jakies opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a widziales kilka tematow nizej, jest tez cos o tych pamieciach. to nie sa samsung, tylko wlasnie no name na kosciach samsung. wiec jak chcesz... mozesz jedynie wspomniec o tym kolesiowi ktory sprzedaje, powiedziec ze to sa no name, bo tam sprawdziles juz to i moze najwyzej jakas cenkje jeszcze zbijesz albo cos. Napewno wycisniesz na nich wiecej niz na zwyklych no name. Oplaci ci sie doplacic to 40zl do nich. Roznice zauwazysz. Wg mnie mozesz byc pewny ze beda lepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ok jedna opinia na + dla tych pamieci. Prosze o wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 No to ladnie. Niezle przeplacilem w dupe jeza. Zaplacilem za takie pamieci jak na aukcji 280 zl, i gdzie tu sprawiedliwosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 up. Nikt wiecej sie nie wypowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 2x wiecej wyciśniesz na szajsungach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 2x wiecej wyciśniesz na szajsungach Oj grzesiu... jezeli na NoName wycisnol bym 175 to mowisz ze na Samnsungach 350 ?? Co w sumie da mi 700 ? No to ladnie bedzie rekordzik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...