sling Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Toshiba jest uszkodzona, raz się odpala, a raz nie (częściej nie). Na początku wyświetlał się komunikat: HARDWARE MALFUNCTION Call your hardware vendor for support NMI: CHANNEL CHECK / IOCHK The system has halted i tyle. Restart i znowu to samo. Rozmontowałem sprzęt na części pierwsze, złożyłem bez skręcania i jakimś cudem zadziałał. System został załadowany, przeszedł benchmarki. Doszedłem do wniosku, że całą przyczyną jest zły styk lub uwalona płytka LED. Ja już straciłem nerwy, więc proszę Was o wycenę. Ile można za to wziąć kaski??? Dodam, że są 2 baterie, oryginalny zasilacz, torba. Stan oceniam na DB+, matryca bez przebarwień. 1,7 Pentium 4, 512mb RAM, HDD 30gb, Wi-Fi, COMBO (CDRW+DVD), modem - te elementy są na 100% sprawne, bo testowane w serwisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 1500-1700, ale to totalny strzal, nawet na Allegro nie patrzylem. Moze nawet sporo mniej, bo wiecej to na bank nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak dostanie 500-800 zł. to będzie cud. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Też tak sądze ciężko będzie więcej wyciągnąć konkurencja nie śpi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 jak na częsci będziesz sprzedawa to ja biorę wifi i może pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...