krzyysiu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam! Może ktoś wie jak się nazywa ta buda: FOTO? Albo może znacie jakąś podobną z frontem z peforowanej blachy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 lian li z serii 1x00 lub 2x00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 To jest do tego big tower (ilosc zaslepek). http://zenfist.pl/foto.php/pID/398/fID/01 Tylko ma inne zaslepki na froncie (podwojne iz takiej blachy jak reszta). Jedyne 1500zl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 :blink: A nie ma takich z frontem w tym stylu w 'ludzkiej cenie' i do normalnego PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 lian Li V1000 jest mniejsza, to jest V2000B plus ze zdjęcia... obudowa ma tylko więcej miejsca pod spodem niż V1000 i mogę ją z czystym sumieniem polecić :] PS. Za tą kasę jest dużo mega-wypasów, np Stacker 830 - nawet taniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Cu. Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 A nie ma takich z frontem w tym stylu w 'ludzkiej cenie' i do normalnego PC? a no są i do normalnego pc np. tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 a no są i do normalnego pc np. tuA w jaki sposob to przypomina tego LianLi? To raczej Stacker stary czy baydream - nie widze podobienstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Cu. Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 A w jaki sposob to przypomina tego LianLi? To raczej Stacker stary czy baydream - nie widze podobienstwa. No to mi przykro, bo według mnie przypomina frontem i do normalnego PC? przez co zrozumiałem bude ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...