swistak1984 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Poradzcie cos jaki jest najlepszy programik do tworzenia stron www. Jest ich dziesiatki i nie wiem co wybrac Najlepiej cos prostego i funkcjonalnego help :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Macromedia Dreamweaver - prosty i funckjonalny, a przy tym odrobinę bardziej zaawansowany niż te proste programiki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 jezeli jestes poczatkujacym webmasterem pewnie bedziesz potrzebowal edytora graficznego typu dreamweaver czy front page, jezeli znasz juz skladnie jezyka html polecam ezhtml wybór nalezy do ciebie, pamietaj ze to ty bedziesz poswiecal godziny pracy wiec wybierz cos co bedzie dla cie bie wygodne jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Macromedia Dreamweaver - prosty i funckjonalny, a przy tym odrobinę bardziej zaawansowany niż te proste programiki...prosty funkcjonalny i tani ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 najprostszy i najtańszy jest notepad :) jednak poecam to co poprzednicy - dreamweaver, do grafy photoshop i painter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Nie chcialbym powtarzac po innych, ale niestety musze - macromedia Dreamweaver + Photoshop + Macromedia Flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hmm ja dla odmiany polecam: Macromedia Dreamweaver :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ::to co kolesie i dodam jeszcze pajączek oraz webmaster bodajze...po polsku ten 2 jest i bardzo prosty:)) lecz dreamweaver zamiata! posdro hatemelowcom i graficiarzom:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Do grafiki: Paint Shop Pro, PhotoShop, Corel Do HTML: Napewno nie FrontPage, nie polecam rowniez poczatkujacym, poprostu potem do niczego nie dojdziecie probojac rozgryzc o co chodzi w kodzie generowanym przez to cos (w FP 11 jest lepiej ale i tak bym sobie darowal). Najlepiej pomyslec odrazu o Pajaczku albo HomeSite albo Tiger 98. Nie sa to edytory WYSWIG ale co kto lubi. A jak ktos chce WYSWIG to wspomniany wczesniej Dreamwaver. Pozatym polecam oczywiscie webmaster.helion.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a gdzie można znaleść dr mx za free ?? ;) bo szukam i szukam i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a gdzie można znaleść dr mx za free ?? ;) bo szukam i szukam i nic :/ DR mx nie jest za free jest płatny jak chcesz możesz go sciąganąc z kazyy nie wiem czy wersje programu dostepne na www ( demo ) da sie zcrackowac do full wersjii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Tak poszukaś gdzieś dema, może być www,macromedia.com, chciaż niepolecam bo strasznie uciążliwa rejestracja. A dalej to wiadomo www.***.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no włąśnie wiem ż uciążliwa rejestracja a nie moge znaleść nawet triala na jakieś innej stronce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Sciagnij sobie Macromedia Studio MX jakims programem P2P. Znajdziesz w nim wszystko wszystko. Co do ceny produktow Macromedii to nawet nie pytajcie :( Aby nie zapomniec o naszych rodzimych programistach - Pajaczek XXXX Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 e=mc2 mam juz triala ale w związku z tym mam pytanko: da sie tego triala zaczarować tak aby stał sie fullem ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dzięki 2002JSQ :) Kiedy pierwszy raz otworzył mi sie program zorientowałem sie że faaajnie by było mieć go po polsku :/ jest spolszczenie do mx-a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 człowieku mało jest sposobów ( a raczej programów p2p :) ) zeby stac sie szczęśliwym posiadaczem full wersji? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 człowieku mało jest sposobów ( a raczej programów p2p :) ) zeby stac sie szczęśliwym posiadaczem full wersji? :P Ale ja już mam pełną wersje :/ chodzi mi teraz o spolszczenieee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a ja polecam kurs HTML Pawla Wimmera to najlepszy kurs jaki mialem okazje czytac do tego darmowy edhtml i legalnie mamy dobre narzedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a ja polecam kurs HTML Pawla Wimmera to najlepszy kurs jaki mialem okazje czytac do tego darmowy edhtml i legalnie mamy dobre narzedzie zapoday linka to lukne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Uczepiliscie sie tego Dreamweavera. Poszukaj sobie Adobe GoLive 5 lub 6 - mysle ze to ta sama klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a ja polecam kurs HTML Pawla Wimmera to najlepszy kurs jaki mialem okazje czytac do tego darmowy edhtml i legalnie mamy dobre narzedzie zapoday linka to lukne :-) http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ Swietny kurs, uczylem sie z niego jakies 3 lata temu i nadal jest chyba najlepszym kursem w necie. Sycko ladnie opisane. I pokazane na przykladach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pawel Wimmer jest chyba ojcem chrzestnym polowy stron w polskim internecie wszyscy moi znajomi korzystali z tego kursu i ja takze od niego zaczynalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ok dzięki za linka pewnie z niego skorzystam ale nadal poszukuje sposzczenia do dm mx także jeżeli ktoś ma to może........ na maila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Czy naprawde nikt niema dmwa mx po Polsku ?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...