.::FreeMan::. Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Witam... Mam zamiar kupic ten monitorek :) czy mial ktos z nim stycznosc??? gram glownie w q3 i nie wiem czy sie nada :? z tego co widac na stronie producenta to czas reakcji jest spoko... aha i nie piszcie ze moge miec dobry monitor crt 19" za ta cene bo juz jestem slepy i nie chce byc bardziej :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hmmmm jak na dzisiejsze czasy (spoko.. jeszcze z rok :D ) monitory LCD nie sluza do grania........ (ze wzgledu na smugi) ... takie monitorki sa dobre to pracy w wordzie, exelu....... ale do gier nie sa super bajer ;) monitorek wyglada ladnie.. parametry tez ma spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Co do tych smug , to pograłem sobie troche u koompla na Samtronie 15` w RTCW i nie było większych problemów. Należy tez pamiętać że Samtron jest gorszy od Beliney i do tego Belinea ma bardzo krótki czas reakcji (20 ms). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...