JacekN8 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Chce kupić nowy sprzęt do kompa. Procesor 2 rdzenie, mobo i ram ddr2. Mam na to wszystko 1200zł. Zastaw głównie gry, internet i do podkrecania oczywiście. Co polecacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 DFI INFINITY NF ULTRAII-M2/G s.AM2 SATA II 400zl Athlon 64x2-3800+AM2 550zl z ac freezerem64 512ddr2 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Za niecałe 1300zł ma się Core 2 Duo E6300 Biostar T-Force 965PT 512mb ddram 667mhz cl5 Pomyślałbym na Twoim miejscu nad takim rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Za niecałe 1300zł ma się Core 2 Duo E6300 Biostar T-Force 965PT 512mb ddram 667mhz cl5 Pomyślałbym na Twoim miejscu nad takim rozwiązaniem. ja rowniez popieram ten zestaw :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 on mowil ze ma 1200zl a nie 1300zl:) wiec do tej ceny to bedzie najlepsze od 1300zl zdecydowanie c2d i lepiej jakos zebrtac te 100zl i miec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja myślałem caly czas o rozwiązaniu typu A X2 3600+, jakiś Asus M2N-E i 1GB Ram, moge dołożyć w razie czego 100zł. Nie chce kompa z mniej niz 1gb ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 kosc ramu zawsze mozna dokupic a procek to jakby nie bylo jedna z wazniejszych inwestycji w swoim pececie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Tak ale kase moge mieć nie prędko a wiadomo jak to jest z ramami 512 w grach. Napiszcie mi jaką dobrą płyte pod E6300 kupić do OC (typu Gigabyte DS3) i ramu 1GB. Poczekam i dozbieram kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Sprzedaj swoje obecne pamięci i kupisz sobie te 1GB :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Właśnie w tym problem, ze to moje 1200 to sa sprzedane stare czesci + moja doplata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Lepiej mieć mocniejszy procesor niż więcej pamieci. Popieram zestaw serwal4, z zastrzeżeniem żeby pamięci były od GoodRAMa na Micronach D9. Jeżeli się upierasz na AMD X2, to napewno nie z płytą Asusa - jeślu już to albo Biostar TForce NF4, albo DFI UltraII-M2. RAMy - to samo co z C2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 OK podajcie mi link gdzie moge kupić te ramy w dualu 2x512MB na micronach D9. Napiszcie jeszcze jaką lepszą płyte od Biostara moge kupić, za ok 450-550zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ram na Micron D9 kosztuje~550zl za 2x512 a ten biostar~450 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Chyba jednak zdecyduje sie na takie coś: Athlon X2 3600+ EE DFI Infinity lub jakiś Asus 2x512MB PDP Patriot 667MHz lub te Goodramy D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Procek OK, płyta DFI lub Biostar TForce na Nf4, RAMy GoodRAM na Micronach D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Bierz C2D ten proc zmiata AMD'eka jak chce, na tych 512ramu da się przezyc jakis czas, a masz fajnego proca i płytke na ktorej ten e6300 pujdzie ci spokojnie na te 2.6Ghz i masz potwora. Edytowane 8 Grudnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) A co sądzicie o asusie p5b lub gigabyte ds3 albo abit Ab9. Wiecie jak to jest: nie pasuje mi ten napis "biostar" Edytowane 8 Grudnia 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wiesz co, ten Biostar nie jest zły. Cała seria TForce jest bardzo udana. Nie wiem co ci się w niej nie podoba. Jeśli już Asus, to P5B Deluxe. Gigabyte DS3 może być. Tego Abita nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ok podjąłem decyzje ostatecznie, dozbieram kasy i moze pod koniec miecha kupi e6300 i p5b deluxe lub ds3 i 1gb goodram. Przepraszam za moje niezdecydowanie, ale doszedłem do wniosku, ze z Amd nie zystam sporej wydajności. Prosze jeszcze o odpowiedź czy moj fortron z sygnatury to pociągnie, niby c2d pobierają mniej prądu od amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Mogą być problemy. Zapytaj w topicu o Fortronach - tam ci odpowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 OK dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...