turkuć Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 czy oplaca sie wymienic moj obecny cooler na cos mocniejszego max. co moge uzyskac na tym Titanie to 2085 Mhz, wszystko powyzej 2100 Mhz konczy sie blue screnem, albo nieukonczeniem 3d marka a config chyba sprzyja kreceniu i procesor mam z dobrej serii moja temperatura: spoczynek 42 C i ~ 51 stress obecnie uzbieralem 100 zl., zaproponujcie jakis cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Opchnij Tytana za marne grosze, sprzedaj butelki i nabadz droga kupna za pieniadze np. Volcano 7+ od ThermalTake. Do krecenia to w zasadzie tylko to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 OK, wlasnie wykombinowalem 50 zl., czyli teraz mam 150 mam dosc duze watpliwosci czy warto wykladac te 150 zl., jak myslicie czy na V 7+ wyciagne te 2200 MHz ? moze zainwestowac w WC z www.cpc.pl - zawsze to bedzie WC a nie AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 O CPC było już sporo na forum- i to generalnie raczej ludzie tego sprzętu nie polecają! Byłem entuziastą tego WC, ale po zagłębieniu się w temat stwierdziłem, że to nie to, poszukaj na forum były nawet fotki tego sprzętu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 WC z CPC mogloby ci posluzyz jedynie jako zamiennik tego Tytana. Na tym sie nie kreci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...