bruce Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 kiedys prosilem o schemat inwertera, ponawiam prosbe :) czy moglby ktos wyslac na maila schemat w.w sprzetu??? ofkoz chodzi o inwerter do katody :P sprawa raczej pilna :) nie bede bulil 50 zeta za cos wartego 10 zeta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zion Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 tez bym prosil o schemacik, a jest jakas roznica miedzy inwerterem do katody a inwerterem do przewodow glowr*** (nie wiem dokladnie jak sie to nazywa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Może to nie schemat ale kosztuje poniżej 50zl: inwerter katody tez tanie tam maja: katody Za jakieś 55zl +koszty przesyłki - dla mnie bomba :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Chyba jednak troche wiecej.. 14$+przesylka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Chyba jednak troche wiecej.. 14$+przesylka ? wlasnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 :? Tak jak napisałem jakies 55zl + koszty przesyłki: 3.85*14=53.9 + koszt przesyłki Więc o co chodzi? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 zobacz na elektroda.pl, moze tam maja ale glowy nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 zobacz na elektroda.pl, moze tam maja ale glowy nie dam :) nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 bruce czyzbys kupil na allegro katode bez inwertera mi sie udalo kupic na allegro katode za 60 i ze wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Tylko w polsce robi sie z 5$ za katode na prawie 30$ :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 bruce czyzbys kupil na allegro katode bez inwertera mi sie udalo kupic na allegro katode za 60 i ze wszystkim nie kupilem, ale chce ;) a ta za 60 byla czerwona, weic nie licytowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Ja zrobie sobie podswietlenie z katody od skanera :) Znalazlem goscia ktory zajmuje sie utylizacja sprzetu i ma tego od cholery :D Ostatnio kupilem ups'a 650W i mial tylko uszkodzony zespol ladowania ale wystarczylo wymienic diody i juz chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Feluke to jednym słowem masz szczęście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 :? Tak jak napisałem jakies 55zl + koszty przesyłki: 3.85*14=53.9 + koszt przesyłki Więc o co chodzi? :? A ile w Polsce to kosztuje ? 75pln byłoby dobrze ? Taką cenę myślę, że dałoby się zrobić... Dobra by była ? A tak BTW Codegen 6063 Neon z niebieską katodą za 220pln i małe zainteresowanie nic nie kumam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Feluke to jednym słowem masz szczęście :)A jak powiem ze zaplacilem za niego 30zl to powiesz ze jestem super szczesciazem?? Jeszcze musze dodac ze akumulator jest sprawny. Jak narazie to musze go jeszcze rozruszac bo trzym tylko 11min. Dzisiaj pewnie dluzej bedzie. Gosciu sprzedaje prawie wszystko od A do Z. Moze bede u niego w srode albo czwartek to wezme jeszcze pare ups'ow i zobacze co nowego bedzie miec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Feluke, podziel się kontaktem, taki człowiek to złoto, a mnie potrzeba trochę taniego złomu :lol: Co do inwertera, to napiszcie o co chodzi (tzn co ma opdwrócić, napięcie jakie i jaki prąd, zmienny czy stałyitd ), bo póki pamiętam trochę z elektroniki moge wykombinować coś taniego (np regulator obrotów wentylatora za 7zł/szt włączając gałkę za 3,5 :!: 8O ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 to ja odrazu tez zapytam potrzebuje kabla do wyswietlacza LCD DM157a (3x24 znaki) pin 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...