Skocz do zawartości
pastor

czy mogłby ktos sie wypowiedziec na temat tego bloku???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jeszcze takie pytanko czy lepiej miec jakis wlasnej roboty zbiorniczek otawrt z woda tak kolo 5L . czy kupic ze stronki http://chw.siliconvalley.pl/sklep.html#pom tam jest taki "Pojemnik do pompek 2.4l". jak mi radzicie. czy ten pojemnik spelni wystarczająco zadanie czy moze jest za maly ? moze wystarczy wiadro z woda???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wazniejsza od zbiornika jest chłodnica ..

:ale to juz bylo: - i to calkiem sporo.Jest opcja szukaj , znajdziesz mase rzeczy o blokach MCS.

Mam blok LEv3 i jestem zaj... zadowolony.Radzilbym poczekac troche.Niebawem bedzie mozna dostac bloki frezowane ;] A cena obecnych powinna spasc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbiornik to nie problem - moze byc nawet pojemnik na sledzie - zeby tylko zmiescil pompke i nie utrudnial przeplywu ;] Ja mam akwarium 15L (wyniki mialbym podobne gdybym zastosowal pojemnik 3 litrowy ( to nie jest takie istotne).

pompka jest dosc wazna.Ev rozbudowa itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pompka jest ok , sam takiej uzywam. <dobra na rozbudowany zestaw:

W sumie to zacisk z otworami na mobo - wiecej papraniny , i nie kazde mobo ma otwory.Ale za to wyglada solidniej ;] heh ..

bylo

bylo ...

naprawde mase odpowiedzi znajdziesz w archiwum ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to jest mobo?? moze looknij na ta stronke co podalem to mi pomozesz z doborem tej zapinki do bloku bo ja pierwszy raz WC sobie skladam i chcialbym w miare dobre miec podzespoly??? tam jest troche tych zapinek do blokow?? dzieki pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi